21 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟ ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟ ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

Θλίψη γεμίζει το γεγονός ότι οι όμορφες ξύλινες παρεμβάσεις, παιδικές χαρές, κιόσκια, παγκάκια, φανοστάτες κλπ. που κάποτε κοσμούσαν τη περιοχή του ΟΧΥΡΟΥ στη Ραφήνα, ακόμα κι η εντυπωσιακή ξύλινη είσοδος του πάρκου, έχουν αφεθεί στη φθορά του χρόνου και των διάφορων βανδαλισμών που έχουν υποστεί.

Ακόμα και δίπλα στα 5 γήπεδα του τένις με δεκάδες αθλούμενους των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, το πανέμορφο πάλαι ποτέ το κιόσκι κι η ξύλινη κατασκευή για παιχνίδι παιδιών, είναι σε άθλια κατάσταση.

Άσε που τη συγκεκριμένη μέρα (Παρασκευή 11-3) όταν επισκεφτήκαμε το χώρο γίναμε μάρτυρες των σκουπιδιών (κουτάκια μπύρας, πακέτου πίτσας, μπουκαλιών κ.α.) που κάποιοι άφησαν πίσω τους μετά το πικνίκ που έκαναν εκεί.

Χάθηκε αγαπητοί φίλοι του τένις, εσείς που είστε συχνά-πυκνά στο χώρο, να κάνετε παρέμβαση/εις στο ΔΟΠΑΠ ώστε να υπάρχει κατά διαστήματα η πρέπουσα συντήρηση, για να μη φτάσει στο σημερινό ακραίο σημείο η κατάσταση, έστω και μόνο σ’ αυτά τα δύο απομεινάρια μιας άλλης εποχής; 

Είναι κρίμα ένας τόσο ιδιαίτερος τόπος αναψυχής και όχι μόνο, να μένει εγκαταλελειμένος στη τύχη του. Για το κατάντημα αυτό δε φταίει μόνο ο δήμος αλλά κι εμείς οι δημότες που αδιαφορούμε για όλα, καθώς πάντα φταίνε μόνο οι άλλοι, ποτέ μα ποτέ εμείς! 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα