32.7 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ Ρ-Π ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ Ρ-Π ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η έμπρακτη βοήθεια που παρέχει η μείζων μειοψηφία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στη προσπάθεια αποκατάστασης των πληγέντων απ’ τη φονική πυρκαγιά του δήμου. 

Σήμερα με εκκωφαντικό τρόπο αυτή η έμπρακτη βοήθεια προς τη δημοτική αρχή του δήμου, ήρθε με τη μεσολάβηση του Θανάση Αδαμόπουλου, της συζύγου του Χριστίνας Λαμπίρη και της προέδρου του συλλόγου γυναικών «Ιωνίδες», οι οποίοι προετοίμασαν την επίσκεψη του Δημάρχου Οδησσού Gennadiy Trukhanov ο οποίος συνοδευόταν απ’ τον ιδρυτή του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μπούμπουρα, στο Δημαρχείο της Ραφήνας όπου είχαν μια εποικοδομητική συνομιλία με το Δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, που μάλιστα απέφερε και τους πρώτους καρπούς, με τη δωρεά ενός μηχανήματος θρυμματισμού κλαδιών και λοιπών ογκωδών αντικειμένων. Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι παρόμοιο μηχάνημα υπήρχε, αλλά προ ετών κλάπηκε απ’ το αμαξοστάσιο του δήμου.

Ο Θανάσης Αδαμόπουλος μάλιστα όταν κλίστηκε η συνάντηση για σήμερα το πρωί, τηλεφώνησε στο Δήμαρχο και διέκοψε τις διακοπές του ώστε να είναι παρών στη σημαντική αυτή συζήτηση. Μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε on camera καθώς η συνάντηση καλύφτηκε κι από κεντρικά ΜΜΕ τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «σε τόσο κρίσιμες καταστάσεις όλοι μαζί βοηθάμε ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών που επλήγησαν απ’ τη φωτιά, όπως και για ταχεία αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Αυτές τις στιγμές δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο δήμο, υπάρχει μόνο η επιθυμία να βοηθήσουμε όλοι όπου και όπως μπορούμε».

Ίσως η συγκεκριμένη πράξη της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για το γειτονικό δήμο Μαραθώνα, όπου επικρατεί σχετική αναταραχή, λόγω ενός Δημάρχου που ενώ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του δημοτικού συμβουλίου που ζήτησε την παραίτησή του, επιμένει να μη βλέπει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα