19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

Το από καρδιάς ευχαριστώ δεν χάνει ποτέ την αξία του ακόμα κι όταν έρχεται μέρες μετά τη διοργάνωση της επιτυχημένης διημερίδας, όπως αυτή του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου. Με τον κουρνιαχτό της διοργάνωσης να έχει καταλαγιάσει, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την αρχιτέκτονα κ. Ηρώ Πούλη, πρόεδρο του συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Ραφήνας για την ουσιαστική συμβολή της στο βάψιμο αμφιθεάτρου και φουαγιέ όπου πραγματοποιήθηκε η διημερίδα.

Η Ηρώ ήταν εκείνη που επισκέφτηκε το χώρο, πρότεινε τον απαιτούμενο χρωματισμό και συνέτεινε ουσιαστικά στην εξεύρεση των απαιτούμενων πόρων ώστε να βαφτεί ο χώρος. Τελικά όπως όλοι οι αφανείς ήρωες, η Ηρώ διακριτικά κρατήθηκε μακριά από βαρύγδουπες αναφορές.

Ωστόσο δεν θα νιώθαμε καθόλου ευχάριστα, η υπεύθυνη του Κ.Υ. κι η υποφαινόμενη, αν δεν αποκαθιστούσαμε τα πράγματα έστω εκ των υστέρων μ’ ένα δημόσιο ευχαριστώ στην υπέροχη Ραφηνιώτισσα Ηρώ Πούλη, που απ’ τη θέση που κατέχει προωθεί πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας δυσεπίλυτα θέματα χωρίς ποτέ να καυχάται περί τούτων.      

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα