28.3 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρ-Π

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρ-Π

Ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο ως υποψηφία πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν. Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου έκανε η δικηγόρος κ. Ιφιγένεια Βαρδοπούλου στη κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ αν. Αττικής στο δημαρχείο Σαρωνικού στα Καλύβια.

Η κ. Βαρδοπούλου ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, στο εκλογικό κέντρο Ραφήνας, πέρασε με επιτυχία τις δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν λόγω μεγάλης προσέλευσης ψηφοφόρων με τις ανάλογες ουρές πολύωρης αναμονής, παραμένοντας στο πόστο της απ’ το πρωί έως αργά το βράδυ όταν έκλεισαν οι κάλπες, καταμετρήθηκε το αποτέλεσμα και παραδόθηκε στους άνωθεν αρμοδίους.

Εδώ να συμπληρώσουμε επίσης ότι στο εκλογικό κέντρο του Πικερμίου, εξ’ ίσου μεγάλη συνεισφορά στην επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας είχαν οι κυρίες Ευτυχία Μπουρνιά και Βιργινία Τζαγάκη κι ο νεαρός Παναγιώτης Μπουρνιάς που χειριζόταν το τάμπλετ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Τρία πρόσωπα που χειρίστηκαν άψογα την κατάσταση και εισέπραξαν τα συγχαρητήρια όλων.

Σήμερα η Ιφιγένεια Βαρδοπούλου διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση της προέδρου σε μια τοπική που χρειάζεται αναβάθμιση και εμπλουτισμό με νέα στελέχη που θα συνδράμουν τα παλιά, κάτι που είναι αποφασισμένη και ικανή να πραγματοποιήσει, καθώς έχει διαρκή παρουσία στα τοπικά δρώμενα, βοηθώντας όπου και όπως μπορεί, τόσο τη δημοτική αρχή του κ. Πιστικίδη στο παραγόμενο έργο της, όσο και τον κοινωνικό της περίγυρο.

Στην σημερινή εκδήλωση η Ιφιγένεια είχε την ευκαιρία να κοινοποιήσει (ανεπισήμως έως τη 23η Μαρτίου όπου και θα την υποβάλλει γραπτά)  από κοντά την υποψηφιότητά της, στο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, τους παρευρισκόμενους βουλευτές και στην κ. Κατερίνα Ονουφριάδου που εκπροσώπησε τον πρόεδρο της Ν. Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκδήλωση.

Ακόμα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημάρχους, πολιτευτές, αυτοδιοικητικούς και νεολαίους και να ανταλλάξουν απόψεις για την υφιστάμενη κατάσταση της χώρας, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.   

Καλή επιτυχία Ιφιγένεια. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα