20.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΗΛΙΟΦΩΣ

ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΗΛΙΟΦΩΣ

Στην εξέδρα των επισήμων λουσμένες στο φως, έτσι κλείνονται οι προεκλογικές συμμαχίες κι όχι ανήλιαγα κι υπόγεια. Το πιστεύετε ή όχι οι σχέσεις μεταξύ του Δαμιανού Φαφούτη υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου και του Ανδρέα Βασιλόπουλου που δηλώνει επίσης υποψήφιος είναι άριστες, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και μια προεκλογική συμμαχία.

Και μη πάει το μυαλό σας στο αποτυχημένο πρότυπο της διαρχίας (φτου-φτου-φτου μακριά από μας ξανά), αλλά βασισμένη πάνω σε στέρεες βάσεις, αφού άνθρωποι με ιδιαίτερα προσόντα όπως ο Ανδρέας πρέπει να αξιοποιούνται στη διοίκηση του δήμου, αν βέβαια το καταλάβει κι ο ίδιος και δεν επιμείνει σε όνειρα θερινής νυκτός, που τον αφήνουν εκτός νυμφώνος.

Πάντως η εικόνα πάνω στην εξέδρα των επισήμων αναμένοντας την μαθητική παρέλαση, με το Δαμιανό και τον Ανδρέα να συζητούν με εξαιρετικά καλή διάθεση, έχοντας πλάι τους τον Μύρωνα Τσαγκαράκη (άκρο αριστερά) και τον Άγγελο Χοβαρδά που παρακολουθούν χαμογελώντας τη συζήτηση των δύο, παρουσιάζει μια ωραία παρέα. Και μη ξεχνάμε ότι οι παρέες γράφουν ιστορία!     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα