28.3 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗΛΙΑ (ΨΗΝΑΚΗ) ΕΔΩ ΡΕΝΑ (ΔΟΥΡΟΥ) ΠΙΑΣΑΜΕ ΦΩΤΙΑ!

ΗΛΙΑ (ΨΗΝΑΚΗ) ΕΔΩ ΡΕΝΑ (ΔΟΥΡΟΥ) ΠΙΑΣΑΜΕ ΦΩΤΙΑ!

Ε! Τώρα αν πέσει στα χέρια σου μια τέτοια εικόνα, μπορείς να μη σχολιάσεις; Οι ευχαριστίες στον καλό φίλη Τόνια Παυλίδη για την εμπνευσμένη και σχεδιασμένη εικόνα που κρέμεται στα μανταλάκια και τι μανταλάκια!

Άμα είναι σούσεσαι σ ‘ερημονήσι – άραγε ποιο; Να πω Μύκονο; Δε στέπε! Να πω Δήλο; Μάλλον στέκεται, αλλά εκεί ζουν μόνο σκορκόδείλοι, έτσι λένε οι κυκλαδίτες ένα είδος λύρας που μοιάζει με μικρόσωμο κροκόδειλο, που λιώνει πάνω στα ζεματωμένα από τον ηλιο πέτρα, μπορείς να μάθεις ότι καίγεται το σπίτι σου; Δεν είναι!

Άρα γιατί κατηγορήσαμε ΠΥΡΙΝΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ! Ο Βαρναβας στην περίπτωση αυτή, αφού ο άνθρωπος βρισκόταν στην κατάσταση που περιγράψαμε, είναι ο πρόεδρος της Μαραθώνας Ηλία Παινακής ότι είναι απών από το δήμο που προεδρεύει ενώ καίγεται μια δημοτική κοινότητα;

Τίποτα περισσότερο από κακιούλες, αφού ο Ηλίας μόλις έμαθε για το συμβάν, τρεις μέρες κοντά μετά, τσουπ βούτηξε ένα ελικόπτερο – τώρα που βρέθηκε το ελικόπτερο στο ερημονήσι είναι μια άλλη ιστορία – φορτώθηκε νερά και delicatessen νοστιμιές και βρέθηκε στη πρώτη γραμμή του πυρός δίπλα στους εξαντλημένους πυροσβέστες να τους ταΐσει και να τους εμψυχώσει στο επίπονο έργο τους.

Κι επειδή ένας Ψηνάκης δε μπορεί να λείψει απ’ το γυαλί, να σου τον ηλιοκαμένο απ’ την συνεχή έκθεσή του στον ήλιο (γιατί που να βρεθεί σκιά στο ερημονήσι) κι όχι απ’ τη καπνιά που μαύρισε πυροσβέστες, σπίτια και δάσος, να δηλώνει παρών έστω και καθυστερημένα.

Αφού έκανε το καθήκον του ως αρχιτέκτονα και επειδή δόξα της Θεό υπάρχουν παντού παρόντες ο Πέτρος Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. (Παρά το γεγονός ότι ο συντονιστικός φορέας του δήμου Μαραθώνας βρίσκεται υπό την υπόνοια, όπως πολλοί κάτοικοι σχολιάζουν στο διαδίκτυο), ο Ηλίας Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βαρνάβα Χαραλάμπια Ασημακόπουλου, Ο Ψηνάκης έγινε ξανά αόρατος σύμφωνα με τα τσιμπήματα που έρχονται στα αυτιά Μας.

Αμάν με τα σχόλια σας αγαπητοί Μαραθωνίτες!

 

ΥΓ. Τώρα δε γνωρίζω αν τηλεφώνησε η Ρένα στο Ηλία για τη φωτιά, οπότε πήρε τον ελικόπτερο και ήρθε, επειδή δεν κατάφερα να διασταυρώσω τις πληροφορίες που μας δίνει η εικόνα του Τόνια. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει αν είχε τηλέφωνο μαζί με την Ηλία και πως βρέθηκε ελικόπτερο. Μυστήριο!

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα