16.5 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΛ ΔΕΝ ΕΙΔΑN ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΥΒΟΪΚΟY!

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΛ ΔΕΝ ΕΙΔΑN ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΥΒΟΪΚΟY!

Η ανάδειξη απ’ το kirkinews της αδικαιολόγητης απουσίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου απ’ το σχεδιασμό του μεγάλου τουριστικού σχεδίου ενός καταδυτικού πάρκου στον Ευβοϊκό [βλέπε δεξιά: ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΓΙΑ ΨΗΝΑΚΗ (ΜΑΡΑΘΩΝΑ) & ΛΟΥΚΑ (ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ)], τέθηκε στο χθεσινό (16-12) δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου, με ερώτημα του Δημ. Συμβούλου της μείζονος Δαμιανού Φαφούτη, που έκπληκτος αναρωτήθηκε «πως γίνεται ο δήμος μας να είναι εκτός από ένα τόσο μεγάλο Project;».

Για το δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη η απουσία του απ’ το σχεδιασμό του καταδυτικού πάρκου οφείλεται στην πίεση του αποχετευτικού που δεν επέτρεψε καμιά άλλη επαφή με την Περιφέρεια, κάτι που θα γίνει την επόμενη βδομάδα.

Για τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, ο οποίος γνωρίζει τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα, το έργο είναι ακόμα στα σπάργανα. Παράλληλα ενέπλεξε στην υπόθεση το ΟΛΡ, με τον συνάδελφό του σύμβουλο Σάββα Αραπκιλή να υπεραμύνεται τη θέση του ΟΛΡ στον οποίο υπηρετεί ως υπάλληλος.  

Όπως κι αν έχει σίγουρα ο Πιστικίδης τίναξε από πάνω του την κατηγορία των αντιΚΕΛιτών ότι τα ‘χει βρει με τη Δούρου, γι’ αυτό δεν είναι κάθετα αντίθετος με το ΕΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Αν ήταν τόσο καλά φιλαράκια δεν θα τον είχε καλέσει στη σύσκεψη για το καταδυτικό πάρκο; 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα