19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Αποτελούν τρεις δυναμικές γυναικείες παρουσίες που παραβρέθηκαν στην εσπερίδα για την ανάδειξη των παλαιοντολογικών απολιθωμάτων του Πικερμίου. Η Ειρήνη Σαρηκώστα πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Καλλιτεχνούπολης, η Έφη Προκοπάκη πρόεδρος της «Εστίας» ατόμων με νοητική υστέρηση κι η Ιφιγένεια Βαρδοπούλου γραμματέας του συλλόγου «το Πικέρμι». Και οι τρεις φίλες με ξεχωριστά προσόντα και έντονη δραστηριότητα στα κοινά.

Η Έφη Προκοπάκη αν και πρόσφατα εγκαινίασε το τρίτο σπίτι της Εστίας στο Πικέρμι, έχει ήδη προσαρμοστεί στη κοινή τοπική ζωή, δίνοντας έναν άλλο αέρα στα δρώμενα της περιοχής.

Η Ειρήνη Σαρηκώστα, μουσικός, έχει εμπλακεί στα κοινά από χρόνια και αποτελεί πυλώνα πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού βεληνεκούς και καμάρι του πολιτιστικού συλλόγου της Καλλιτεχνούπολης. Και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον.  

Η Ιφιγένεια – Άννα Βαρδοπούλου ίσως η πιο ενεργή πολίτης του δήμου. Πανταχού παρούσα και δοτική σ’ ότι της ζητηθεί από φίλους/ες και φορείς της περιοχής κι ως εκ τούτου αποτελεί το μήλο της έριδας μεταξύ των μελλοντικών υποψηφίων μνηστήρων του δημαρχιακού θώκου. Άγνωστο σε ποιον/α θα δώσει το μήλο. Εμείς πάντως την ευχαριστούμε για την άδολη προσφορά της στην επιτυχία της εν λόγω εσπερίδας.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα