18.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ» ΔΟΜΑΖΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Ο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ» ΔΟΜΑΖΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Ο Μίμης Δομάζος, ο ξακουστός «στρατηγός» του Παναθηναϊκού, επισκέφτηκε τον συμπαίχτη του Σπύρο Λιβαθινό υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα, στο στρατηγείο της προεκλογικής του εκστρατείας στην Ν. Μάκρη, όπου γνώρισε από κοντά όλο το επιτελείο του.

Ο Μίμης Δομάζος δήλωσε εντυπωσιασμένος απ’ την οργανωμένη και συγκροτημένη δουλειά που γίνεται εκεί προκειμένου ο Σπύρος Λιβαθινός να διεκδικήσει με αξιώσεις το δημαρχιακό θώκο. Επίσης μίλησε διεξοδικά μαζί του για τα σχέδια που έχει ώστε ο δήμος Μαραθώνα ν’ αναδείξει στο έπακρον τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ώστε ν’ αποτελέσει δήμο πρότυπο στην αν. Αττική.

Τέλος δήλωσε σίγουρος για την νίκη του παλιού του συμπαίχτη σημειώνοντας τις αρετές του ατόμου, «Λιβαθινός και πρωταθλητισμός είναι έννοιες ταυτόσημες» τόνισε, ενώ απευθυνόμενος στο επιτελείο των συνεργατών του που ήταν παρόν είπε με σιγουριά:  «Είστε πολύ τυχεροί που συνεργάζεστε με έναν άνθρωπο που από μικρό παιδί έμαθε τη σημασία της ομάδας και έναν από τους πιο μεθοδικούς και οργανωτικούς ανθρώπους που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα