21.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ένα εύγε για την άμεση απάντηση στο ερώτημά μας, σχετικά με το ποιος διαχειρίζεται το δημοτικό εντευκτήριο της Διασταύρωσης. Απορίας άξιο όμως γιατί η γραμματέας του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ θεώρησε αιχμή το δικαιολογημένο ερώτημα μας. Όπως επισημαίνει θα πρέπει να υπάρχει η ανάλογη ενημέρωση.

Αυτό ακριβώς κάναμε με την ερώτηση που δημόσια καταθέσαμε, όταν λάβαμε το δελτίο τύπου προς δημοσίευση όπου είδαμε τις ευχαριστίες να κατευθύνονται στο σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του σχολείου κι όχι στο δήμο. Που είναι το κακό;  

Εκτός εάν σε τούτο τον τόπο το μικρό, τον κακομαθημένο όλα παρεξηγούνται κι όλα παρερμηνεύονται. Όπως και να ‘χει ευχαριστούμε για την ενημέρωση, καθώς μέσω υμών και ημών θα αποκτήσουν γνώση κι οι συνδημότες μας, ώστε να ξέρουν που θα πρέπει να απευθύνονται αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν για συλλογικές δραστηριότητες το εν λόγω εντευκτήριο.   

Ακολουθεί η απάντηση του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ

Σε απάντηση σε δημοσίευμα του ειδησεογραφικού site ( www. kirkinews.gr ) και προς το ερωτηματικό που αφήνει για το ευχαριστήριο  του Πρόεδρου του συλλόγου  « Η ΕΝΟΤΗΤΑ » κ. Ξουρίκη Ιωάννη και κατ΄ επέκταση του Δ.Σ., προς το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολειού Διασταύρωσης Ραφήνας. Για την παραχώρηση της αίθουσας του εντευκτηρίου στις 15 Νοεμβρίου που έγινε για την   ενημέρωση – γνωριμία του νέου Δ.Σ.  με  κατοίκους της Διασταύρωσης. Το προεδρείο του συλλόγου ενημερώνει ότι ύστερα από συνάντηση που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπουρνου ενημερωθήκαμε ότι το εν λόγο κτήριο έχει παραχωρηθεί στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και στο σχολειό για διάφορες δραστηριότητες ( υπάρχει έγγραφο παραχώρησης ). Ως εκ τούτου κάλο θα ήταν πριν σχηματιστεί ένα ερωτηματικό η μια  αιχμή να υπάρχει και η ανάλογη ενημέρωση.

Η Γραμματέας

Γερογιάννη Μαρία 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα