16.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Μικρός δήμος η Ραφήνα-Πικέρμι, όμως πολύ παραγωγικός σε πολίτες που διαπρέπουν σε δημόσιες θέσεις υψηλού κύρους κι αν θέλετε να τους γνωρίσετε ιδού κάποιοι από αυτούς (το ‘’κάποιοι’’ για να μην αδικήσουμε όποιον μας έχει ξεφύγει). 

Πρώτος ο δημοσιογράφος Ξενοφών – Ροδόλφος Μορώνης που ανέλαβε αντιπρόεδρος του ΕΣΡ πρόσφατα. Να σημειωθεί η παρουσία του στην παρουσίαση του βιβλίου των Κουτσομύτη – Μαυρουδή «Το κόκκινο ταγκό» στο αμφιθέατρο του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου στις αρχές του μήνα (3 Νοεμβρίου).

Ο Δαμιανός Φαφούτης δημοτικός σύμβουλος μείζονος μειοψηφίας Ρ-Π ανέλαβε προ μηνός αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Σπηλιοπούλειο ‘’η Αγία Ελένη’’.  Επίσης παρών στην ως άνω βιβλιοπαρουσίαση.

Ο Αριστείδης (Τέλης) Αδαμόπουλος, πρόεδρος του ναυταθλητικού ομίλου Ραφήνας  «Αλκυών», αντιπρόεδρος της ελληνικής ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, έγινε πρόσφατα μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής.

Όμως και στο πολιτικό στίβο υπάρχει έντονη κινητικότητα, ιδίως στο χώρο της Ν.Δ.

Ο Γιώργος Κοκκόλης, αντιδήμαρχος Πικερμίου, μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στη μονοεδρική της Κεφαλονιάς με τη Ν.Δ.

Η Ιφιγένεια – Άννα Βαρδοπούλου μετά την επιτυχία να κερδίσει μόνη με το σπαθί της 130 τόσες ψήφους στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., ορίστηκε υπεύθυνη κοινωνικών θεμάτων απ’ τη γραμματεία Γυναικείων θεμάτων του κόμματος για την αν. Αττική.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος πρώην δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, δημοτικός σύμβουλος Ρ-Π υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, ετοιμάζεται να διεκδικήσει ξανά μια έδρα στο Κοινοβούλιο στην ίδια Περιφέρεια.

Τέλος ο τζούνιορ Χριστόπουλος, γιος του προαναφερόμενου, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ρ-Π, τοποθετήθηκε υπεύθυνος Ναυτιλίας & Νησιωτικής πολιτικής της ΟΝΝΕΔ.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα