22.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ένας ακόμα πολύπειρος αυτοδιοικητικός, ο Λάμπρος Κασαγιάννης, οριστικοποίησε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. Πάνω από μια εικοσαετία ο κ. Κασαγιάννης ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου διετέλεσε δήμαρχος Γλυκών Νερών την 4ετία 2003-2006.

Το 2010 συνέπραξε με την παράταξη του κ. Ισίδωρου Μάδη στη διεκδίκηση του καλλικρατικού δήμου Παιανίας, ενώ το 2014 αποφάσισε να μείνει εκτός της αυτοδιοικητικής εκλογικής διαδικασίας.

Γεννημένος το 1951, σε χωριό της επαρχίας Δωδώνης των Ιωαννίνων, τελείωσε το γυμνάσιο στη Βαρβάκειο  Πρότυπο Σχολή στην Αθήνα και πήρε το Δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Μιλάει άριστα και γράφει την Αγγλική γλώσσα. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Πτηνοπούλου από τη Νέα Ζίχνη Σερρών, με την οποία απέκτησε δύο γιους.

Ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζεται από έντονα δημοκρατικά αισθήματα, σε σημείο που δεν τον άφησε αδιάφορο ούτε το επιχειρούμενο ψήφισμα στο Συμβούλιο της Ευρώπης, όπου δήλωσε ότι τον βρίσκει κάθετα αντίθετο το αντικομμουνιστικό μνημόνιο, γιατί πιστεύει ότι οι διαχωριστικές γραμμές μόνο κακό προξένησαν και προξενούν στην ανθρωπότητα και στην πατρίδα μας.

«Θέλουμε την Ευρώπη, αλλά την Ευρώπη της ειρήνης, των λαών, των πολιτικών, της κοινωνίας και της ευημερίας – ανεξαρτησίας» είναι ο κανόνας πάνω στον οποίο κινείται.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα