19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π) ΤΗ ΠΟΡΤΑ…

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π) ΤΗ ΠΟΡΤΑ…

Όταν στις όποιες αποφάσεις για παντοειδείς χρηματοδοτήσεις υπεισέρχονται προσωπικά κριτήρια, καθαρά ιδιοτελή του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου και της παρέας του, όποιος προσπαθεί με λογικά κριτήρια να ανατρέψει το σάπιο κατεστημένο απλά κτυπά τη πόρτα ενός εκούσιου κουφού.

Όταν η “αντικειμενικότητα” κι η “δημοκρατική” αντίληψη του δημάρχου Ρ-Π περιστρέφεται γύρω απ’ τους αρεστούς αυλοκόλακές του, τότε η τοποθέτηση οποιουδήποτε δημοτικού συμβούλου, μειοψηφίας ή όχι, αντιμετωπίζεται τουλάχιστον ειρωνικά.

Ήταν φυσικό λοιπόν να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο κι η τοποθέτηση του κ. Βασιλόπουλου της μειοψηφίας, σχετικά με τα κριτήρια κατανομής της επιχορήγησης στα αθλητικά σωματεία, που τόνισε ότι:

«Πρέπει να υπάρχουν σαφή κριτήρια κατανομής των χρημάτων, ώστε να γνωρίζει κάθε αθλητικός φορέας γιατί πήρε αυτά τα χρήματα, να γνωρίζει τι στόχους πρέπει να πετύχει για να διεκδικήσει το επόμενο έτος καλύτερη χρηματοδότηση. Δεν είναι σωστό τα χρήματα να μοιράζονται αυθαίρετα από τον Δήμαρχο στα Αθλητικά Σωματεία. Μέχρι να ορίσουμε αυτά τα κριτήρια, οπότε δε μπορώ να ψηφίσω θετικά».

Κι αν ο κ. Βασιλόπουλος είναι τόσο ονειροπόλος ώστε να πιστεύει ότι η πρότασή του αυτή, ακόμα κι αν είναι απόλυτα δίκαια και σωστή θα επιβραβευτεί, η τοπική κοινωνία ουδέποτε πιστεύει ότι τούτη η δημοτική αρχή είναι ικανή να ανταποκριθεί ακριβοδίκαια στα καθήκοντά της.

Αντίθετα θα εκμεταλλευτεί εις βάρος του κ. Βασιλόπουλου το ότι δεν υπερψήφισε τις χρηματοδοτήσεις των αθλητικών σωματείων. Αυτή δυστυχώς είναι η θλιβερή πραγματικότητα. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα