20.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ (ΨΗΝΑΚΗ) ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ…

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ (ΨΗΝΑΚΗ) ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ…

Απούσα η δημοτική αρχή Μαραθώνα, όχι μόνο του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη, αλλά και των συμβούλων του, ακόμα κι από χαρούμενες εκδηλώσεις, όπως του παιδικού σταθμού Βαρνάβα, απ’ τις ‘’παραμεθόριες’’ δημοτικές κοινότητες του καλλικρατικού δήμου, όπως γλαφυρά περιγράφεται στην επιστολή του Συντονιστικού της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας, που ακολουθεί:

Γίνονται και καλά στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα.

Καλημέρα σας Δήμαρχε.

Η σημερινή επιστολή έχει σκοπό να σας ενημερώσει για μια καλή εκδήλωση (EVENT δεν το λέτε;) – δεν είμαστε σίγουροι ότι έπεσε στην αντίληψη τόσο τη δική σας όσο και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων όλων των συνδυασμών.

Στο Βαρνάβα, (ξέρετε περιοχή του Μαραθώνα είναι και αυτή), στον Αγιασμό  βρεφονηπιακού σταθμού που χάρις στις προσπάθειες της τοπικής διοίκησης και τον συντονισμό της κ. Ε. Χρυσούλας/Τετράπολις δημιούργησε ευχάριστη έκπληξη σε όσους  πλην των γονέων έκαναν τον κόπο να παρευρεθούν.

Για την ιστορία παρόντες ήταν ο πατήρ Ηλίας, η πρόεδρος της κοινότητας κ. Χ. Ασημακοπούλου, ο κοινοτικός σύμβουλος της Δύναμης Πολιτών Κος Α. Πετράκος και  κανείς άλλος από τους Εκλεγμένους.

Το ζεστό περιβάλλον που έχουν  δημιουργήσει η Διευθύντρια κ. Γ. Καριώτου, η Δασκάλα κ. Μ. Μπαθρέλου και οι εργαζόμενοι (καθαριότητας και συντήρησης) είναι αξιοζήλευτο και τα νήπια χαρούμενα.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

Εμείς θέλουμε τον Δήμαρχο και όλους τους Συμβούλους του Δήμου να συμμετέχουν στα δρώμενα όλων των περιοχών του Δήμου. Οι δημότες,  ειδικά οι νέοι γονείς θέλουν και πρέπει να έχουν εξασφαλισμένη την παραμονή των νηπίων τους και όχι μόνο, σε όμορφο, θερμό και ασφαλές περιβάλλον όπως αυτό που έχουν καταφέρει με πολύ αγάπη για τα μικρά, οι βρεφονηπιοκόμοι του Βαρνάβα

Και πάλι καλημέρα σας από το Συντονιστικό της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα