19.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Είναι πλέον ορατό διά γυμνού οφθαλμού ότι τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στη Λαυρεωτική, παρότι βρισκόμαστε σχεδόν δυο χρόνια πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς να έχει διευκρινιστεί επίσης με τι εκλογικό σύστημα θα διεξαχθούν. Τα βέλη που εκτοξεύονται μεταξύ του νυν και πρώην δημάρχου, Λουκά και Λεβαντή,  είναι συνεχή, ενώ τελευταία η αιχμή τους έχει ποτιστεί με φαρμάκι.

Εν τούτοις θεωρούμε ότι η οξεία αυτή διαμάχη, απλά αποτελεί προπέτασμα καπνού ίσως για μια υποψηφιότητα έκπληξη, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Δημήτρη Λουκά που είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσει ξανά το δήμο.

Δε πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ωστόσο, ότι όλα θα κριθούν μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού συστήματος βάση του οποίου θα διεξαχθούν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς βούληση της Κυβέρνησης είναι η απλή αναλογική χωρίς ωστόσο να έχει κατατεθεί ένα μίνιμουμ σχέδιο περί αυτής, αν και το σύστημα εφαρμόζεται σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη και στη Κύπρο. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα υπάρχει ένα “κούμπωμα” κατάθεσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από άτομα που σκέπτονται να δηλώσουν παρόντες από τώρα.

Επανερχόμενοι στη Λαυρεωτική ως επιβεβαίωση του ανελέητου πολέμου μεταξύ Λουκά – Λεβαντή αλλά και κατά του κ. Παπαθανασίου αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ Θορικός (γιατί άραγε;) σας παραπέμπουμε στην ανάρτηση του

https://lavreotikifiles.blogspot.fr/2017/08/blog-post.html

και τα σχόλια δικά σας.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα