23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ…ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΗΧΗΣΑΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ…ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΗΧΗΣΑΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Τα πράγματα χειροτερεύουν στο δήμο Λαυρεωτικής, καθώς μετά τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28 Ιουνίου ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει πλέον έμπρακτα το ενδεχόμενο να μη μπορεί να εξασφαλίσει απαρτία για τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Σώματος.

Χειροπιαστή απόδειξη η αναβολή της προγραμματισμένης συνεδρίασης τη Τρίτη 4 Ιουλίου λόγω μη απαρτίας. Απ’ τη πλευρά της βέβαια  η δημοτική αρχή σημειώνει ότι η έλλειψη απαρτίας οφείλεται στην απουσία της μειοψηφίας λόγω…καλοκαιρινών διακοπών, εν τούτοις αν όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν παρόντες, δεν θα υπήρχε παρόμοιο θέμα.

Μήπως ο δήμαρχος πρέπει να αναζητήσει αλλού το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, ιδίως αν αυτό καταστεί επαναλαμβανόμενο;

Ακολουθεί το δελτίου τύπου της δημοτικής αρχής Λαυρεωτικής:    

Κάποιοι ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Χτες Τρίτη 4 Ιουλίου 2017,στην προγραμματισμένη 16η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν παρευρέθησαν εσκεμμένα οι παρατάξεις των κ.κ. Λεβαντή, Ιατρού.

Με άλλα λόγια οι παραπάνω επικεφαλής των παρατάξεων, προτάσσοντας τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, απαξίωσαν πλήρως τον ίδιο τον θεσμό που έχουν κληθεί να υπηρετούν.

Τόσο εγώ όσο και η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στον  θεσμικό τους κατήφορο. 

Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.   

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα