28.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Τώρα είναι να μη το πεις εύνοια της τύχης όταν επιστρέφοντας απ’ το συνέδριο της ΚΕΔΕ συναντάς τη «φιλικότατη» Κατερίνα Στικούδη; Ε! λοιπόν η θεά τύχη διάλεξε το δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη να συνταξιδέψει και να γνωριστεί από κοντά με τη αγαπημένη της νεολαίας τραγουδίστρια και όχι μόνο. Το πόσο θα ζηλεύουν το μπαμπά οι νεαρές κόρες του, το αφήνω στη σφαίρα της φαντασίας καθενός.

Και για του λόγου το αληθές ανέβασε στο FB μια φωτογραφία μαζί της μόλις πάτησαν στο πόδι τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος, που άναψε φωτιές στους πολλούς φίλους του δημάρχου που έσπευσαν να σχολιάσουν, καθώς ο ίδιος τους προκάλεσε γράφοντας περί γνωριμίας με τη «φιλικότατη» Κατερίνα Στικούδη.

Πάντως να είστε σίγουροι ότι δεν τον περιμένει στο σπίτι παντόφλα, καθώς αυτά τα έχει λύσει από χρόνια, όπως μας απάντησε σε σχετικό σχόλιο μας, με τη γλυκύτατη συζυγό του. Κι’ αυτό μπορούμε να το βεβαιώσουμε με το χέρι στην καρδιά μια και τους γνωρίζουμε τουλάχιστον εδώ και 20 χρόνια.

Τώρα, αν ως δήμαρχος χρησιμοποιήσει τη Στικούδη για να δώσει περισσότερη λάμψη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου, που ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικής ποιότητας και ποσότητας (ένας απ’ τους μοναδικούς δήμους της αν. Αττικής με τόσο πλούσια δραστηριότητα στα πολιτιστικά δρώμενα), μένει να το δούμε.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα