29.7 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΟ ΟΧΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

ΤΟ ΟΧΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Μεγαλειώδεις και οι δύο σημερινές συγκεντρώσεις υπέρ του ΟΧΙ στο Σύνταγμα και υπέρ του ΝΑΙ στο Καλλιμάρμαρο. Εντούτοις υπήρξαν κάποιες σημαντικές διαπιστώσεις που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες απ’ τον ουδέτερο σχολιαστή.

Εν χορδαίς και οργάνοις στο Σύνταγμα!

Η λαοφιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επιστρατεύτηκε για την υποστήριξη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής δίνοντας παράλληλα κομματική χροιά στο όλο εγχείρημα και το ρίσκο να πάρει το αποτέλεσμα, θετικό ή αρνητικό, πάνω του ο Αλέξης, αλλά και μια συναυλία ώστε να προσελκύσει νεαρόκοσμο κυρίως.

Με ομιλίες διαπρεπών πολιτών εντός και εκτός Ελλάδας στο Καλλιμάρμαρο!

Αντίθετα στη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ πολίτες, άσχετοι με βουλευτικά αξιώματα,  αλλά διακεκριμένοι κοινωνικά, αυτοδιοικητικοί, πρωταθλητές, Έλληνες του εξωτερικού που αγωνιούν για το μέλλον της πατρίδας, μίλησαν και ανάλυσαν γιατί στηρίζουν το ΝΑΙ στην Ελλάδα και την Ευρώπη όπου αναμφισβήτητα ανήκουμε ως χώρα.

Στο Καλλιμάρμαρο, μακριά από ομιλητές εκπροσώπους κομμάτων, αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο λαός στηρίζει το ΝΑΙ.

Ένα ακόμα λάθος της κυβέρνησης

Δυστυχώς η κυβέρνηση, στο άγχος που τη διακατέχει για το επιθυμητό αποτέλεσμα,   προσθέτει άλλο ένα λάθος στα όσα μέχρι σήμερα λόγω κακών υπολογισμών έχει κάνει.

Αν λοιπόν το αποτέλεσμα είναι ελάχιστη διαφορά μεταξύ ΟΧΙ/ΝΑΙ ή ακόμα να προηγηθεί το ΝΑΙ με διαφορά, τότε ο Αλέξης Τσίπρας, με την απόφαση του για δημοψήφισμα χωρίς να συνυπολογίσει τις αντιδράσεις που θα έφερνε και την επιμονή να το υποστηρίξει ο ίδιος, θέτει υπό μεγάλη δοκιμασία το πολιτικό του μέλλον. Κρίμα τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη χώρα.  

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα