30.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΛΑΧΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΛΑΧΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Σύμφωνα με την ΑΔΑ:7ΑΗΧΩ16-8ΧΝ της 9ης Απριλίου 2015 με αριθμό πρωτοκόλλου 3806, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης με την απόφαση 131/2015, ανακαλεί μερικώς την υπ’ αριθμ. 285/2014 απόφαση του, ως προς τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Καλφαντή και συγκεκριμένα ως προς την αρμοδιότητά του περί Εποπτείας Υπηρεσίας Δόμησης. Ορίζει δε την δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας Χρυσούλα Βλαχάκη ως Εντεταλμένη  Δημοτική Σύμβουλο και της αναθέτει χωρίς αμοιβή το συντονισμό και την εποπτεία της Υπηρεσίας Δόμησης.

Η συγκεκριμένη απόφαση απ’ όσο γνωρίζουμε δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα στη μειοψηφία του δήμου, ενώ εγείρει πλείστες όσες ερμηνείες για την αναγκαιότητα της αντικατάστασης του κ. Καλφαντή σε θέματα δόμησης, τομέα στον οποίο έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, απ’  την κ. Βλαχάκη, για την οποία όπως συζητιέται ευρέως στα τοπικά πολιτικά στέκια,  υπάρχουν ενδείξεις ευνοιοκρατίας.

Άλλωστε είναι ευρέως γνωστή η ενοικίαση καταστήματος για τη στέγαση του ΚΑΠΗ Ραφήνας, που ανήκει σε πρόσωπο πρώτου βαθμού συγγένειας με την προαναφερόμενη. Σημειωτέο ότι η κ. Βλαχάκη είναι και μέλος του νομικού προσώπου που εποπτεύει τα ΚΑΠΗ.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα