22.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ

ΦΩΣ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ

Αδύνατο να συλλάβει το μυαλό του απλού δημότη Ραφήνας-Πικερμίου, ότι προκειμένου να νοικιαστεί το αναψυκτήριο ΑΡΕΤΟΥΣΑ στην Καλλιτεχνούπολη, ο ΔΟΠΑΠ δίνει φως και ύδωρ (κυριολεκτικά) και ακόμα περισσότερα που δεν αναφέρονται αναλυτικά στο εδάφιο της σύμβασης που προστέθηκε μετά την άγονη κατάληξη του πρώτου διαγωνισμού, στο μελλοντικό νοικάρη.

Αν είναι έτσι πρόεδρε και μέλη του ΔΟΠΑΠ, μήπως είναι οικονομικά ωφελιμότερο να παραμείνει κλειστή; Θα κοστίζει λιγότερα στη τοπική κοινωνία, αν συνυπολογιστεί και τι γινόταν τα προηγούμενα της τελευταίας άτυχης ενοικίασης, χρόνια.

Ακόμα καλύτερα, δεν το διαχειρίζεται μόνος ο ΔΟΠΑΠ; Πάλι λιγότερα θα κοστίζει στους δημότες. Γιατί μη μου πείτε ότι ο νοικάρης όταν δεν πληρώνει ο ίδιος φως – νερό και ότι άλλο επιβαρυντικό, θα κάνει κάποια οικονομία.

Οπότε το τίμημα που (δεν) θα μπαίνει στο ταμείο του ΔΟΠΑΠ θα είναι αρνητικό, εν αντιθέσει με το ταμείο του νοικάρη που θ’ αυγαταίνει. Ωραίος διαχειριστής της δημοτικής περιουσίας αποδεικνύεται το διοικητικό συμβούλιο του δημοτικού οργανισμού!   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα