21.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ‘‘ΑΡΕΤΟΥΣΑ’’

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ‘‘ΑΡΕΤΟΥΣΑ’’

Άμεση είναι η απάντηση του προέδρου του ΔΟΠΑΠ κ. Δουβίτσα, αμέσως μόλις έλαβε γνώση του εγγράφου του κ. Βασιλόπουλου σχετικά με την ενοικίαση του εντευκτηρίου ‘‘ΑΡΕΤΟΥΣΑ’’ όπου αναφέρεται σε περίεργους όρους δωρεάν παροχής ρεύματος και νερού.

Ο κ. Δουβίτσας παραδέχεται ότι υπάρχει στη σύμβαση η παράγραφος 4.5 που αναφέρει ότι «Ο παραχωρησιούχος δεν βαρύνεται με τα πάσης φύσεως έξοδα, φόρους και τέλη από την χρήση και εκμετάλλευση του παραχωρημένου χώρου, υπαίθριου ή στεγασμένου (ηλεκτροδότηση, υδροδότηση κλπ), καθώς το κόστος αυτών έχει συνυπολογιστεί στο τίμημα παραχώρησης, αλλά βαρύνεται με τις δαπάνες συντήρησής του»,  αλλά αφορά τμήμα υποδείγματος συμφωνίας μίσθωσης η οποία δεν αφορά την συγκεκριμένη μίσθωση της Αρετούσας.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Γιώργος Δουβίτσας λέει ότι:

«Οι ισχυρισμοί του κου Α. Βασιλόπουλου, προς αποφυγή κάθε είδους παραπληροφόρησης εκ μέρους του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με τον διαγωνισμό της Αρετούσας. Την Δευτέρα 2 Μαρτίου θα δοθεί αναλυτική ανακοίνωση από τον Δ.Ο.Π.Α.Π.

Η δε παράγραφος 4.5 που επικαλείται αφορά τμήμα υποδείγματος συμφωνίας μίσθωσης η οποία δεν αφορά τη συγκεκριμένη μίσθωση της Αρετούσας. Συμπληρωματικά στο 16ο άρθρο καθίσταται σαφές ότι το συμφωνητικό μίσθωσης δύναται να τροποποιείται κατά περίπτωση διαγωνισμού.

Η επίσημη ενημέρωση που έχει γίνει στους συμμετέχοντες και θα επαναληφθεί πριν την έναρξη του διαγωνισμού της Τρίτης 3 Μαρτίου από τον Δ.Ο.Π.Α.Π καθιστά σαφές, ότι το τίμημα ενοικίου δεν περιλαμβάνει:

1.   Κόστος Ηλεκτροδοτήσης

2.   Κόστος Υδροδότησης

3.   Κόστος Δημοτικών τελών

4.   Κόστος Δημοτικού φόρου

 Αλλά απαλλάσσεται από ΤΑΠ που επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, τον δήμο Ραφήνας –Πικερμίου».

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα