21.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕυάγγελος Βενιζέλος: Παντρεύτηκε η κόρη του, Ελβίνα

Ευάγγελος Βενιζέλος: Παντρεύτηκε η κόρη του, Ελβίνα

Το ταγκό του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τη νύφη

Στη Θεσσαλονίκη παντρεύτηκε η Ελβίνα Βενιζέλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Παπαϊώαννου. Την νύφη, συνόδευσε ο πατέρας της, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος ανάρρωσε πλήρως μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊο. Δίπλα τους ήταν και η μητέρα της νύφης, Λίλα Μπακατσέλου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018. Η Ελβίνα Βενιζέλου έχει σπουδάσει Νομική στη Θεσαλονίκη, ενώ ο Γιώργος Παπαϊωάννου είναι κτηνίατρος. Το προσκλητήριο του γάμου τους είχε μια κάρτα ζωγραφισμένη από την αγαπημένη γιαγιά της νύφης, Κατερίνα Μπακατσέλου.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ο τρυφερός χορός του κ. Βενιζέλου με την κόρη του. Χόρεψαν μαζί ένα ταγκό και το γνωστό τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου «Κάποιες φορές…».

Το μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Σοφία και η δεξίωση στο ξενοδοχείο Hyatt. 

Παρόντες μεταξύ των άλλων οι συγγενείς των οικογενειών καθώς και οι φίλοι του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως μεταξύ των άλλων οι Γιάννης Κουκιάδης, Στέλιος Αγγελούδης και Πέτρος Παπασαραντόπουλος, καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου. Επίσης, παρέστησαν ο ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Χρύσανθος Ζαμπούλης, ο Οδοντίατρος Γιώργος Μακρής, ο επιχειρηματίας Κώστας Χαΐτογλου, ο Ευάγγελος Χρυσάφης της Mitilineos και ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Βασίλης Σκουρής.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα