16.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Ε! λοιπόν φίλοι μου για όλα φταίει ο ηλεκτρονικός τύπος και στην συγκεκριμένη περίπτωση εμείς. Γιατί εμείς; Επειδή είμαστε οι πρώτοι που δημοσιοποιήσαμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία το κόμμα ανέφερε ποιους Περιφερειάρχες και Δημάρχους στηρίζει Πανελλαδικά!

ΠΟΙΟΙ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

Έλα μου ντε όμως ότι στην αν. Αττική ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι στηρίζει δημάρχους που είτε είναι νεοδημοκράτες π.χ. Στέργιος Τσίρκας, είτε Συριζαίοι π.χ. Πέτρος Φιλίππου, είτε ΟΦΑ (όπου φυσά ο άνεμος) π.χ. Βαγγέλης Μπουρνούς και Δημήτρης Λουκάς, οι οποίοι θέλουν τα καλά του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή τα στελέχη του στους συνδυασμούς τους, αλλά δεν θέλουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον εμφανώς.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε όμως είναι γιατί όλοι οι προαναφερθέντες έκαναν επίθεση στο δημοσίευμά μας, παρουσιάζοντάς το κυριολεκτικά ως fake news, αντί να διαβάσουν ενδελεχώς σε τι αναφερόταν και ποιος ήταν ο συντάκτης, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας τον πανικό που τους κυρίευσε όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μια αλήθεια που ήθελαν απεγνωσμένα να κρύψουν.

Ο μόνος που κατάλαβε το λάθος και το διόρθωσε έστω εκ των υστέρων, ζητώντας εμμέσως συγνώμη, είναι ο Δημήτρης Λουκάς ο οποίος με δεύτερο δελτίο τύπου βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ

Λοιπόν κύριοι αν έχετε το θάρρος της γνώμης σας, εγκαλέστε τον ΣΥΡΙΖΑ που κατ’ εσάς, σας εξέθεσε κι αφήστε ήσυχους τους δημοσιογράφους που απλά κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Πάνω απ’ όλα διατηρήστε την ψυχραιμία σας αγαπητοί υποψήφιοι δυο βδομάδες έμειναν μέχρι την ώρα που θα μιλήσει ο λαός!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα