17.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ

Ακολουθεί το πρώτο δελτίο τύπου της παράταξης Λουκά  «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ», που εμμέσως πλην σαφώς επιτίθεται «σε κάποια δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου» που δημοσιοποίησαν ότι «η παράταξή μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» δήθεν στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου», κατά λέξη το Δ.Τ. γράφει:

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο η παράταξή μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» δήθεν στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Δηλώνουμε με τον πιο απόλυτο και οριστικό τρόπο ότι η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» είναι μια παράταξη, πλήρως ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική.

Ζητάμε μόνον τη στήριξη από τους πολίτες του Δήμου μας και διαψεύδουμε κάθε σενάριο όποιας άλλης στήριξης.

Συνιστούμε σε όλα τα κόμματα να σεβαστούν τόσο το θεσμό της αυτοδιοίκησης, όσο και τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξής μας και να μην μας εμπλέκουν σε παιχνίδια κομματικής κυριαρχίας.

Από το Γραφείο Τύπου

Επειδή εν τω μεταξύ αντιλήφθηκαν ότι δεν πρόκειται για αποκυήματα δημοσιογραφικής φαντασίας, ακολουθεί το δεύτερο δελτίο τύπου με το ίδιο θέμα:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε πριν λίγο την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη του συνδυασμού μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου!

Στήριξη που ούτε ζητήσαμε, ούτε διαπραγματευτήκαμε ποτέ και με κανέναν!

Δηλώνουμε με τον πιο απόλυτο και οριστικό τρόπο ότι η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» είναι μια παράταξη, πλήρως ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική.

Ζητάμε μόνον τη στήριξη από τους πολίτες του Δήμου μας και αρνούμαστε κάθε σενάριο όποιας άλλης στήριξης.

Συνιστούμε προς όλους να σεβαστούν τόσο το θεσμό της αυτοδιοίκησης, όσο και τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξής μας και να μην μας εμπλέκουν σε παιχνίδια κομματικής κυριαρχίας για να εξυπηρετήσουν τους όποιους κομματικούς μηχανισμούς τους.

Δευτέρα, 13.05.2019

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα