24 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει…

Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει…

Στο beach bar Kraken, όπου οι ιδιοκτήτες μας φίλεψαν καφέ με δροσερό νεράκι, έγιναν απίστευτες συναντήσεις μεταξύ γνωστών που είχαν να ιδωθούν χρόνια.

Το βουνό με το βουνό ποτέ δεν σμίγει, λέει η λαϊκή σοφία. Ωστόσο οι άνθρωποι δεν είναι βουνά οπότε σμίγουν σε απίστευτους χρόνους και τόπους, όπως έγινε στη δράση του ΟΛΡ το Σάββατο 18 Ιουνίου, στην πλαζ της Ραφήνας.

Εκεί στο beach bar Kraken, όπου οι ιδιοκτήτες μας φίλεψαν καφέ με δροσερό νεράκι, έγιναν απίστευτες συναντήσεις μεταξύ γνωστών που είχαν να ιδωθούν χρόνια.

Ο Βασίλης Μπουρνιάς συνάντησε δύο συναδέλφους του λιμενικούς απ’ την εποχή που ήταν κεντρικός Λιμενάρχης Ραφήνας. Ήταν μια συγκινητική συνάντηση με την Πηνελόπη Κανατσούλη Τμηματάρχη Εποπτευόμενων Φορέων (Ο.Λ.-Λ.Τ.) του ΥΝΑΝΠ και τον Σημαιοφόρο Γιώργο Καρανικολόπουλο Προπονητή Εθνικής Ενόπλων Χειροσφαίριση, όπου ήταν εμφανής η αλληλοεκτίμηση που τους συνδέει μέχρι σήμερα, χρόνια μετά την συνταξιοδότηση του συντοπίτη μας Βασίλη Μπουρνιά.

Ακόμα πιο αναπάντεχη ήταν η συνάντηση της συντάκτριας του άρθρου Αγγελικής Ραγκούση  με την Πηνελόπη Κανατσούλη. Η ευχάριστη έκπληξη περίμενε την υποφαινομένη όταν η Πηνελόπη αναφέρθηκε στο Μοσχάτο όπου από μικρή τη θυμόταν καθώς αγωνιζόταν στο ίδιο μετερίζι με τον πατέρα της. Επιβεβαίωση ότι τα παιδιά θυμούνται περισσότερο τους μεγαλύτερους που αγωνίζονται για ιδέες, απ’ ότι το αντίθετο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα