16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜπανάκι στο Μπλε Λιμανάκι… με ταλαιπωρία των ΙΧ

Μπανάκι στο Μπλε Λιμανάκι… με ταλαιπωρία των ΙΧ

Όαση δροσιάς για τους λουόμενους το Μπλε Λιμανάκι Ραφήνας, Γολγοθάς ταλαιπωρίας όμως για τ’ αυτοκίνητά τους, κυρίως για όσους οδηγούς αναγκάζονται λόγω μεγάλης προσέλευσης να παρκάρουν εκεί όπου σταματά η τσιμεντόστρωση και εκτείνεται η χωμάτινη προέκταση του πάρκινγκ.

Αν αναζητάτε το λόγο της ταλαιπωρίας των οχημάτων είναι απλούστατα το μεγάλο σκαλοπάτι που σχηματίζεται εκεί όπου σταματά το τσιμέντο, αφού δεν υπάρχει ένα ομαλό σβήσιμο της διαφοράς ύψους μέχρι το χώμα. Μια κακοτεχνία που δοκιμάζει την αντοχή κάθε οχήματος κι εκνευρίζει τους οδηγούς.

Μετά τις καταγγελίες που δεχτήκαμε από πολλούς συμπολίτες μας, ένας μας έστειλε και τη  φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο και τα παράπονα που μας μεταφέρθηκαν ότι η Δ.Σ. του ΟΛΡ δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την κακοτεχνία, επειδή όπως λένε πρόκειται ν’ αντικατασταθεί, επικοινωνήσαμε μαζί της.

Η κα Αδαμοπούλου μας είπε ότι πρώτη φορά ακούει το θέμα. Θα ήταν πιο απλό αν οι ενδιαφερόμενοι έκαναν γραπτό αίτημα στον Οργανισμό ώστε να επιληφθεί του προβλήματος κι αν είναι εφικτό να επέμβει.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα