21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΤΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ότι η παρέμβασή μας σχετικά με την συνήθεια του απερχόμενου κι εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου να ασχολείται με το κινητό του ιδίως σε εκκλησιαστικές τελετουργίες ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ… ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ  λήφθηκε σοβαρά υπόψη απ’ τον Δήμαρχο Ρ-Π, ο οποίος παρακολούθησε τον χτεσινό Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι με περισσή ευλάβεια όπως αρμόζει σ’ έναν τοπάρχη που σέβεται τον εαυτό του.

Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία όπου ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς στέκεται ανάμεσα στον επίσης υποψήφιο δήμαρχο Ρ-Π Δαμιανό Φαφούτη(αριστερά) και τον τοπικό σύμβουλο Πικερμίου Άγγελο Χοβαρδά, παρακολουθώντας ευλαβικά την λειτουργία με σταυρωμένα τα χέρια, χωρίς ούτε μία στιγμή να ασχοληθεί με το κινητό του.

Εύγε δήμαρχε! Καλό είναι ν’ ακούτε κάπου-κάπου εποικοδομητικές παρεμβάσεις του τύπου, που έχουν ως αποτέλεσμα ν’ αποφεύγετε κάποιες τουλάχιστον κακοτοπιές του δημαρχιακού βίου σας.

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι να σχολιάσουμε και την δεύτερη εικόνα του τίτλου μας που μπορείτε να δείτε πατώντας πάνω στην πρώτη αγαπητοί αναγνώστες, η οποία δείχνει και  άλλους υποψηφίους όχι μόνο δημάρχους.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Στο άκρο δεξιά ο υπ. δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης, δίπλα του προς αριστερά ο υπ. δήμαρχος Ρ-Π Γιώργος Χριστόπουλος, ακριβώς πίσω του ο Θανάσης Αδαμόπουλος υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της τοπικής κοινότητας Πικερμίου. Στο άκρο αριστερά με το κουστούμι ο υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος αν. Αττικής με την παράταξη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης. Να σημειώσουμε ότι ο κος Μπαϊρακτάρης είναι ο μοναδικός υποψήφιος Π.Σ. των δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα