22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ

Ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, αποχαιρέτισε χθες τον πρώην Δήμαρχο Αρτέμιδας Γιώργο Αλτιπαρμάκη, με μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ακολουθεί:

«Η απώλεια του Γιώργου Αλτιπαρμάκη, πρ. Δημάρχου Αρτέμιδος, μας συγκινεί και μας στεναχωρεί όλους. 
Ο Γιώργος Αλτιπαρμάκης υπήρξε ένα από τα σημαντικά πρόσωπα, που καθόρισαν την πρόσφατη ιστορία της Αρτέμιδας και η αναγνώριση της συμβολής του στην εξέλιξη της είναι καθολική. 
Την παρουσία του στα κοινά του τόπου μας, από όποια θέση και αν πέρασε την ανέδειξε η ηπιότητα του χαρακτήρα του, ο μετριοπαθής πολιτικός του λόγος και η αγάπη για την Πόλη του.
Ο Γιώργος Αλτιπαρμάκης, από νωρίς είχε τάξει την πορεία του στην υπηρεσία του ανθρώπου. Εκτός από μάχιμο κοινωνικό στέλεχος, υπήρξε και δυναμικός επιστήμονας-ιατρός, που καθημερινά στεκόταν ανιδιοτελώς κοντά σε όποιον ζητούσε τη βοήθεια και τη συμβουλή του.
Δυνατός μέχρι τέλους, αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και θάρρος τα προβλήματα της υγείας του, κατά το τελευταίο διάστημα, δίνοντας κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους του. 
Στην οικογένειά του, στους οικείους και στους συνεργάτες του, η Δημοτική Αρχή Σπάτων-Αρτέμιδας και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα