21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣΤΑΜΟΥ / ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΙΔΥΜΟ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΣΤΑΜΟΥ / ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΙΔΥΜΟ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Μετά από ώριμη σκέψη κι αφού συνυπολόγισε τα συν και τα πλην της καθόδου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Λάμπρος Κασαγιάννης π. Δήμαρχος Γλυκών Νερών, αποφάσισε να συμπορευτεί με τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Παιανίας Σπύρο Στάμου! Ήταν μια έξυπνη κίνηση που αιφνιδίασε, καθώς ο Λάμπρος Κασαγιάννης το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους για τον δημαρχιακό θώκο φροντίζοντας να ενισχύσει προεκλογικές συμμαχίες, οι οποίες (όλες) όμως σκόνταφταν πάνω στις προσωπικές αρχηγικές φιλοδοξίες καθενός ξεχωριστά.

Επειδή ο ίδιος δεν διακατέχεται απ’ το αρχηγικό (ντε και καλά) σύνδρομο, καθώς δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα στον εαυτό του αφού πέρασε από θέσεις ευθύνης διατηρώντας ψηλά την υστεροφημία του, αποφάσισε να ενταχθεί στην παράταξη του Σπύρου Στάμου.

Σύμφωνα με δηλώσεις που μας έκανε, μίλησε πολύ σοβαρά με το Δήμαρχο για τα πλείστα προβλήματα των δύο κοινοτήτων – Παιανίας και Γλυκών Νερών – που χρήζουν λύσεων με καινοτόμες παρεμβάσεις. Προς τιμή του ο κος Στάμου παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη, κάνοντας μια αυτοκριτική απαραίτητη για τη μετέπειτα πορεία, αποδεικνύοντας ότι βγαίνει σοφότερος απ’ τη θητεία πέντε ετών δημαρχίας του.

Ο κος Κασαγιάννης με την πραότητα που τον διακρίνει και τις εξειδικευμένες γνώσεις του ως τεχνοκράτης, αναμένεται να βοηθήσει πολύ τόσο στις συμμαχίες που θα υπάρξουν πριν αλλά και μετά τις εκλογές, ενώ η συμβολή του στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου, αν και εφόσον επικρατήσει η παράταξη Στάμου, θα είναι πολύτιμη.

Μακράν το καλύτερο μέχρι στιγμής δίδυμο, που αναδεικνύεται στα Μεσόγεια!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα