30.3 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΥΠ. ΜΕΛΟΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ

ΥΠ. ΜΕΛΟΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ

Στη μάχη των εσωκομματικών εκλογών της Ν. Δημοκρατίας για την ανάδειξη νέων μελών των οργανώσεων του κόμματος, εισέρχεται ο Γιώργος Δουβίτσας σημαίνον στέλεχος της κοινωνίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, όπου διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, επίσης Πρόεδρος Αθλητικού συλλόγου, αλλά κυρίως καταξιωμένο στέλεχος σε υψηλές θέσεις βιομηχανικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Δουβίτσας υποστηρίζει τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ αν. Αττικής κ. Νεκτάριο Καλαντζή, διακεκριμένο στέλεχος του κόμματος, αλλά και της κοινωνίας. Ζητώντας την υποστήριξη των ψηφοφόρων γράφει:

Φίλες/οι μου,

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, αναδεικνύουμε νέες διοικήσεις Νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων της ΝΔ.

Πεπεισμένος από το πνεύμα εξωστρέφειας, εκσυγχρονισμού και αποτελεσματικότητος αυτής της εκλογικής διαδικασίας από τη βάση, θέτω την υποψηφιότητα μου για μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής, υποστηρίζοντας για πρόεδρο τον Νεκτάριο Καλαντζή.

Η πολιτική μου εμπειρία, είτε ως πολίτη, είτε ως τ. Πρόεδρου ΔΟΠΑΠ (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού περιβάλλοντος Ραφήνας Πικερμίου) είτε ως Πρόεδρου Αθλητικού Συλλόγου αλλά και η εμπειρία μου στην βιομηχανία από υψηλές θέσεις ευθύνης αποτελούν διαβεβαίωση προς τους πολίτες για ουσιαστικό και παραγωγικό πολιτικό λόγο αυξημένης ευθύνης.

Με αυτές τις δεσμεύσεις, σας καλώ όλες κι όλους στις 13 Μαΐου να ανοίξουμε μαζί αυτή την νέα σελίδα μέσα από τις πολιτικές δράσεις της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Με εκτίμηση,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ

Υπ. Μέλος ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής

 

MBA Οικονομολόγος

Ηλεκτρονική επικοινωνία:

Mob: 6944898900

e-mail: [email protected]

Facebook: Γιώργος Δουβίτσας

LinkedIn: George Douvitsas

Skype: douvitsas

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα