21.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ V/S ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ V/S ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Η άρνηση του δημοτικού συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου να ψηφίσει την 3μηνη άδεια που ζήτησε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γιώργος Χριστόπουλος για τη θερινή περίοδο, όπως έκανε άλλωστε για άλλη μια φορά κι ο συνάδελφός του Μύρων Τσαγκαράκης, προκάλεσε τη μήνη του κ. Χριστόπουλου ο οποίος απαντά οργισμένος στον κ. Βασιλόπουλο όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

Δελτίο τύπου του Γ. Χριστόπουλου Ιατρού Παθολόγου π. Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, Υπ. Βουλευτή Ν. Κυκλάδων 

O γνωστός “αλεξιπτωτιστής” Ανδρέας Βασιλόπουλος εκτίθεται για ακόμη μία φορά, την πολλοστή της αναιμικής παρουσίας του στα κοινά του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου. 

Ο άνθρωπος που δεν έχει επιλέξει ακόμη με ποια ιδιότητα θα υπογράφει τις ανακοινώσεις του, μία “καθηγητής”, μία πρόεδρος επιχείρησης, μία δημοτικός σύμβουλος, μία υποψήφιος δήμαρχος, μία επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ανάπτυξης” και τις τελευταίες εβδομάδες “σκέτο” επικεφαλής δημοτικής παράταξης, (αλήθεια γιατί εξαφανίστηκε το όνομα του συνδυασμού του?). Επιχειρεί ματαίως να σπιλώσει την πολιτική μου υπόσταση, την αξιοπρέπεια και το κύρος μου. 

Ο κ. Βασιλόπουλος αφού ήταν ο μοναδικός σύμβουλος που καταψήφισε το νόμιμο αίτημά μου για άδεια τριών μηνών από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, στη συνέχεια με τον γνωστό υπόγειο τρόπο του μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε πολίτες, προσπάθησε να υποστηρίξει αυτή την πρωτοφανή αντισυναδελφική στάση του, αλλά και να αμαυρώσει την πολύχρονη προσφορά μου στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου όπου διαμένω και δραστηριοποιούμαι. 

Ο κ. Βασιλόπουλος που για μικροπολιτικούς σκοπούς, ψηφίζει  επιλεκτικά για άδειες συναδέλφων του δημοτικού συμβουλίου, δεν είχε το ανάστημα να αναγνωρίσει ότι εκλέγομαι ανελλιπώς εδώ και δεκαετίες είτε ως Νομαρχιακός Σύμβουλος είτε ως δημοτικός σύμβουλος τελευταίως δε ως Δήμαρχος αυτού του Δήμου και επικεφαλής συνδυασμού. 

Το κυριότερο όμως είναι ότι έχω την ιδιότητα του Ειδικού Παθολόγου και καθημερινά βρίσκομαι δίπλα στον άνθρωπο είτε στην περιοχή μας, είτε αυτή την περίοδο στην περιφέρεια του Ν. Κυκλάδων όπου θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Η κοινωνική δράση αλληλεγγύης μέσω της επιστήμης μου δεν ακυρώνεται από την πολιτική μου ιδιότητα και προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθάω τους πολίτες. Γι’ αυτό και ζήτησα την άδεια, προκειμένου να συνδυάσω και τα δύο, την συγκεκριμένη περίοδο αυτό το καλοκαίρι.

Ποιο ήταν λοιπόν το “ατόπημα” στο οποίο υπέπεσα κατά τον κ. Βασιλόπουλο, ο οποίος  πριν έξι μήνες σε ρόλο “κουκουλοφόρου” χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα, έδωσε στη δημοσιότητα δολίως όχι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, αλλά τις σημειώσεις που κρατούσε στο τετράδιό του ως τέως γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου για τις παρουσίες των συμβούλων.

Η πολιτική ανεπάρκεια του κ. Βασιλόπουλου που ψάχνει απεγνωσμένα “συμμάχους” εν όψει των εκλογών του 2019, γιατί γνωρίζει ήδη ότι “δεν θα βρει ούτε την ψήφο του” στις κάλπες, τον οδηγεί σε κινήσεις και ανακοινώσεις απελπισίας που προκαλούν μόνο θυμηδία. Σε λίγο καιρό κανένας δεν θα θυμάται το πέρασμα του “κ. καθηγητή” από τον  δήμο Ραφήνας – Πικερμίου. Θα πρέπει να ξέρει επίσης – και αυτό είναι δωρεάν ιατρική συμβουλή – ότι οδηγείται σε ψυχολογικό αδιέξοδο και δεν το έχει καταλάβει. 

Αν όλα αυτά τα κάνει για να κερδίζει “τα 15 λεπτά δημοσιότητας” της ρήσης του Άντι Γουόρχολ, τότε να ξέρει ότι μπορεί να το καταφέρνει, αλλά σίγουρα δεν “μεταφράζονται” σε ψήφους που επιθυμεί. Αλλά το αντίθετο, σε  απομόνωση από την κοινωνία της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Τον διαβεβαιώνω τέλος ότι δεν πρόκειται να ανταπαντήσω, ό,τι κι αν απαντήσει επειδή και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και σε αυτόν έχω επιλέξει μόνο να εργάζομαι και να είμαι δίπλα στον άνθρωπο με κάθε τρόπο, αλλά και δεν θα ασχοληθώ επί του παρόντος ξανά μαζί του. Άλλωστε εγώ θα είμαι όλη μου τη ζωή δίπλα στους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου είτε ως Βουλευτής, είτε ως Δημοτικός Σύμβουλος, είτε ως Δήμαρχος.

Έχω επιλέξει να με ψηφίζει ο λαός και όχι οι δηλώσεις μέσω ίντερνετ, όπως κάνει στην εικονική πραγματικότητα που τον περιβάλει ο κ. Βασιλόπουλος με τις πολλές “ταυτότητες”…

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα