21.4 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΆρτα: Αισιοδοξία για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε - Βγαίνει από τη ΜΕΘ...

Άρτα: Αισιοδοξία για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε – Βγαίνει από τη ΜΕΘ τη μέρα της γιορτής του

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου από την Άρτα που αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του στο κυνήγι, καθώς αναμένεται η έξοδός του από τη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τις 2 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το epiruspost, η πορεία της υγείας του μετά τον αποσωλήνωση είναι άριστη και μέσα στις επόμενες ώρες βγαίνει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να συνεχίσει τη νοσηλεία σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άρτας.

Η μέρα επεφύλασσε ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός για την οικογένεια που βίωσε μέρες πένθους.

Η μητέρα του Γιάννη έφερε στον κόσμο το νέο μέλος. Λίγο πριν το μεσημέρι γέννησε στο νοσοκομείο της Άρτας ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τα νέα για την πορεία της υγείας του νεαρού, ήταν αισιόδοξα από χθες, όταν ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία της αφύπνισής του στο νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η διαδικασία για τον 16χρονο ξεκίνησε την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι και εκτυλίχθηκε καλά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα, η διαδικασία διεκόπη και συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης με τον 16χρονο να ξυπνάει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 16χρονος, αφού ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια του, έκανε κάποιο νεύμα στους γιατρούς που δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η πορεία του θα είναι καλή.

Ο 16χρονος, μάλιστα, όχι μόνο ξύπνησε αλλά και αποσωληνώθηκε και πλέον αναπνέει μόνος του καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις η οξυγόνωση των πνευμόνων του γίνεται με καλούς ρυθμούς.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα