17.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑDaily Mail: Άνδρας που ξόδεψε 13.500 ευρώ για μια στολή σκύλου δείχνει...

Daily Mail: Άνδρας που ξόδεψε 13.500 ευρώ για μια στολή σκύλου δείχνει πόσο ωραία είναι η ζωή ενός τετράποδου

Ήταν το μεγάλο του όνειρο από τότε που πήγαινε στο σχολείο, λέει ο… Τόκο.

Ένας Ιάπωνας που ξόδεψε 13.500 ευρώ για να αγοράσει τη στολή ενός σκύλου border collie, δείχνει πόσο απολαμβάνει να ζει ως τετράποδο, να μασάει τα παιχνίδια του και να λαμβάνει χάδια στην κοιλιά.

Ο άνδρας που ακούει στο όνομα Τόκο ξόδεψε το προαναφερόμενο μεγάλο ποσό για μια υπερρεαλιστική στολή σκύλου για να εκπληρώσει την επιθυμία του να ζήσει ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Η ζωή αλλιώς

Και δεν το μετάνιωσε ούτε στιγμή, όπως δηλώνει στην Daily Mail, αφού απέκτησε 24.000 ακολούθους στο YouTube , οι οποίοι παρακολουθούν νυχθημερόν τις περιπέτειες του ως τετράποδο.

Ο Ιάπωνας με τα περίεργα γούστα λέει ότι δεν έχει αποκαλύψει τι έχει κάνει σε όλους τους φίλους του, γιατί ξέρει ότι κάποιοι εξ αυτών δεν θα καταλάβουν τη επιθυμία του αυτή και θα τον κρίνουν πολύ αυστηρά.

Παιδικό όνειρο

Στο βίντεο πάντως που κυκλοφόρησε ευρέως στο Διαδίκτυο ο Ιάπωνας φαίνεται να χαίρεται να περιδιαβαίνει όλα τα δωμάτια του σπιτιού του στα τέσσερα, να τον χαϊδεύουν στο κεφάλι και να του δίνουν λιχουδιές και να τον βγάζουν βόλτα με λουρί.

«Θυμάστε που όταν ήμασταν μικροί γράφαμε στο σχολείο τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε; Εγώ πάντα έλεγα σκύλος και τα κατάφερα!».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα