17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠυκνώνουν οι «φωνές» εναντίον της διοίκησης Μπουρνούς – Η Άλλη Άποψη

Πυκνώνουν οι «φωνές» εναντίον της διοίκησης Μπουρνούς – Η Άλλη Άποψη

"Χρειάζεται θράσος ή ανοησία, να θεωρείσαι από τις Αρχές υπόδικος (βλέπε δήμαρχο Μπουρνούς) κι εσύ να συνεχίζεις να νομίζεις ότι με τα καμώματά σου δουλεύεις τους συμπολίτες σου".

«Έξω πάμε καλά… και τα πανηγυράκια συνεχίζονται» είναι ο τίτλος της Άλλης  Άποψης που αναδημοσιεύεται στην ιστοσελίδα irafina-dimotis.

Σύμφωνα με τον συντάκτη:

«Χρειάζεται θράσος ή ανοησία, να θεωρείσαι από τις Αρχές υπόδικος (βλέπε δήμαρχο Μπουρνούς) κι εσύ να συνεχίζεις να νομίζεις ότι με τα καμώματά σου δουλεύεις τους συμπολίτες σου. Το 2018 θρηνήσαμε 102 νεκρούς από την μεγάλη φωτιά σε Μάτι & Ραφήνα. Ο δήμαρχος είναι γνωστό ότι προτίμησε να επιρρίψει τις ευθύνες στους ανωτέρους του και στους “άλλους”».

Συνεχίζει αναφερόμενος στην συνάντηση RiskPACC, που φιλοξένησε ο δήμαρχος, χρεώνοντας όπως πάντα, κατά τα λεγόμενά του συντάκτη, στον δημοτικό κορβανά:

«Τις προηγούμενες ημέρες, ο δήμαρχος, φιλοξένησε, με έξοδα δικά μας, την συνάντηση (workshop για τους γνώστες, εργαστήριο για τους ειδήμονες) RiskPACC, θέλοντας να μας πείσει, επειδή μας θεωρεί αφελείς, ότι ενεργεί για τη βελτίωση της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια ενός επικίνδυνου φαινομένου και αφετέρου στην ενίσχυση των εθελοντικών δράσεων (σωματείων και ατόμων) στην προσπάθεια συντονισμού των πολιτών. Για τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, η μελέτη αφορά στις δασικές πυρκαγιές, τις πλημμύρες και τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση».

Για να καταλήξει αυτοσαρκαζόμενος:

«Είναι δύο αγαπημένα στον δήμαρχο θέματα αφού και η διατριβή του για το μεταπτυχιακό του αφορά στις φυσικές καταστροφές πυρκαγιές και πλημμύρες…. Ένα ακόμη πανηγυράκι για τον δήμαρχο. Φωτογραφήσεις, φιλοφρονήσεις, δόξες, μεγαλεία, ευχαριστίες στους εκπροσώπους από: Περιφέρεια, ΕΚΠΑ, Σώματα Ασφαλείας (Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό), ΣΠΑΠ, Συλλόγους, Σχολεία, Εθελοντικές Ομάδες, στους οποίους δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής. Σοβαρά πράγματα».

Ενώ φέρνει στην επιφάνεια το πολύ σοβαρό θέμα πυκνού πευκοδάσους της περιοχής, τονίζοντας:

«Για σκέψου. Ο άνθρωπος που οι Αρχές θεωρούν υπόδικο συνεχίζει τους θεατρινισμούς και τα πανηγυράκια, όταν 𝟏𝟎𝟎𝟎 𝛍έ𝛕𝛒𝛂 𝛂𝛑ό 𝛕𝛐 𝛄𝛒𝛂𝛗𝛆ί𝛐 𝛕𝛐𝛖, 𝛌ί𝛄𝛐 𝛑𝛊𝛐 𝛋𝛆𝛊 𝛂𝛑ό 𝛕𝛊ς 𝚳𝛂𝛒ί𝛋𝛆ς, 𝛂𝛒𝛘ί𝛇𝛆𝛊 έ𝛎𝛂 𝛑𝛖𝛋𝛎ό 𝛑𝛆𝛖𝛋𝛐𝛅ά𝛔𝛐ς 𝛍έ𝛘𝛒𝛊 𝛕𝛂 𝛔ύ𝛎𝛐𝛒𝛂 𝛍𝛆 𝛕𝛐𝛎 𝚫ή𝛍𝛐 𝚨𝛒𝛕έ𝛍𝛊𝛅𝛂ς 𝛑𝛐𝛖 𝛉𝛖𝛍ί𝛇𝛆𝛊 𝚳𝚨𝚻𝚰.

Όποιος περάσει από κει αντιλαμβάνεται με την πρώτη ματιά ότι δεν υπάρχει ούτε μία έξοδος διαφυγής και σε περίπτωση πυρκαγιάς ο κεντρικός δρόμος Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης θα γίνει μια παγίδα, ό,τι έγινε δηλαδή η οδός Δημοκρατίας στην Αργυρά Ακτή, στο Μάτι».

Για να καταλήξει ως άλλη Κασσάνδρα:

«Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την καταστροφή στo ΜΑΤΙ και κανένας απ’ όλους αυτούς που μιλάνε για πολιτική προστασία και για τη μείωση των κινδύνων καταστροφών δεν έβαλε μυαλό. Κανένα πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης, κανένας σχεδιασμός. Ας καούν όλα τριγύρω. Θα είναι και πιο εύκολη η αλλαγή χρήσης γης και η οικοδόμηση πολυκατοικιών…

𝚻𝛐 ό𝛍𝛐𝛒𝛗𝛐 𝛋ά𝛑𝛐𝛕𝛆 𝛙𝛂𝛒𝛐𝛘ώ𝛒𝛊 𝛈 𝚸𝛂𝛗ή𝛎𝛂, 𝛍𝛆𝛕𝛂𝛕𝛒έ𝛑𝛆𝛕𝛂𝛊 𝛔𝛆 έ𝛎𝛂 𝛎έ𝛐 𝚱𝛆𝛒𝛂𝛕𝛔ί𝛎𝛊.

𝚬𝚵𝛀 𝚷𝚨𝚳𝚬 𝚱𝚨𝚲𝚨…𝚶𝚷𝛀𝚺 𝚬𝚲𝚬𝚪𝚨𝚴 𝚱𝚨𝚷𝚶𝚻𝚬. 𝚬𝚫𝛀 𝚺𝚻𝚶 𝚬𝚺𝛀𝚻𝚬𝚸𝚰𝚱𝚶, 𝚺𝚻𝚮 𝚸𝚨𝚽𝚮𝚴𝚨, 𝚫𝚬𝚴 𝚷𝚨𝚳𝚬 𝚱𝚨𝚲𝚨….»

Αναλυτικά στο επισυναπτόμενο link

https://tinyurl.com/2p9bkyzt

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα