27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣπύρος Παππάς: Στον Μαραθώνα τα πράγματα έχουν… ξεφεύγει εντελώς

Σπύρος Παππάς: Στον Μαραθώνα τα πράγματα έχουν… ξεφεύγει εντελώς

Η ραγδαία επιδείνωση της ζωής των πολιτών του Δήμου Μαραθώνος είναι γεγονός. Οι διαβεβαιώσεις του «έμπειρου» Δημάρχου και των «μπαρουτοκαπνισμένων» μόνιμων Αντιδημάρχων, για βελτίωση της καθημερινότητας και υλοποίηση έργων υποδομής στην περιοχή μας, αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός.

Γράφει ο Σπύρος Παππάς

Κάθε μέρα που περνάει, γινόμαστε ολοένα και περισσότερο μάρτυρες μιας συνεχιζόμενης παρακμής. Η προχειρότητα και η ανοργανωσιά που επικρατεί στον Δήμο Μαραθώνος, καθώς επίσης η απουσία, η ανεπάρκεια, η αδιαφορία, η ανικανότητα και ο εξευτελισμός του Δημοτικού Συμβουλίου, που διαπιστώνουν οι πολίτες, δείχνουν σημάδια παρακμής και αυταρχισμού που δεν αρμόζουν με δημοκρατικές αξίες και συμπεριφορές.

Η Δημοτική Αρχή Μαραθώνα έχει καταρρεύσει και παρασύρει μαζί της και τη μοίρα του τόπου μας. Η κατάσταση πάει από το κακό… στο χειρότερο. Τι να πρωτοπεί… κανείς γι’ αυτά που βλέπει… για τα σκουπίδια, για τους δρόμους, για τον φωτισμό, για τα σχολεία, για τις κατεδαφίσεις, για… για… για… και έρχεται χειμώνας, βροχές… Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική, θυμίζει τριτοκοσμική χώρα !

Οι όποιες προσπάθειες γίνονται περιστασιακά και προβάλλονται κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook κλπ), είναι στάχτη στα μάτια… και το παραμύθι καλά κρατεί ! Η διαρκής προβολή και οι επικοινωνιακοί τακτικισμοί της Δημοτικής Αρχής, των κλακαδόρων, αλλά και του ίδιου του Δημάρχου δεν πείθουν πλέον κανέναν. Για το μόνο που πείθουν είναι για το ενδιαφέρον τους να κρατηθούν στην «Καρέκλα» της εξουσίας πάση θυσία και να απολαμβάνουν τα όποια οφέλη προκύπτουν από αυτήν !

Υ.Γ. Αυτόν τον Δήμο Μαραθώνος φανταζόμασταν με την έλευση της «Νέας» Δημοτικής μας Αρχής ;

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα