21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΤαμίλα Κουλίεβα: Ο λόγος που δεν θέλει ο γιος της να γίνει...

Ταμίλα Κουλίεβα: Ο λόγος που δεν θέλει ο γιος της να γίνει ηθοποιός

«Kαταλάβαινε ότι δεν θα χαιρόμουν κι ιδιαίτερα»

Η Ταμίλα Κουλίεβα απέκτησε τον γιο της, Στέφανο, από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη και πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 30 χρόνια. Ο νεαρός άνδρας έχει επιλέξει μια διαφορετική καριέρα από εκείνη των γονιών του. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και λατρεύει να κάνει ταξίδια σε όλον τον κόσμο.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ήθελε ο γιος της να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μιλώντας στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», εξήγησε ότι ποτέ δεν του απαγόρευσε να γίνει ηθοποιός, όμως του είχε δείξει πως δεν θα της ήταν κάτι ευχάριστο.

«Θεωρώ ότι…»

«Δεν του είπα ποτέ να μην ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά έμμεσα καταλάβαινε ότι δεν θα χαιρόμουν κι ιδιαίτερα», είπε αρχικά.

«Θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να αποφασίζει μόνος του για τον εαυτό του, να καταλάβει ο ίδιος τι μπορεί. Αφού έχει και τους δύο γονείς του που έχουν καταφέρει κάποια πράγματα σε αυτόν τον χώρο, να μην ταλαιπωρηθεί με τη σύγκριση. Βλέπουμε παιδιά των συναδέλφων που είναι εξαιρετικοί», πρόσθεσε.

Τέλος, σημείωσε πως ο γιος της έχει μεγαλώσει μέσα στα θέατρα: «Ο Στέφανος είχε ζήσει από μικρός την εμπειρία και αυτό το επάγγελμα. Έχει κάνει κάποιους ρόλους στο θέατρο, από 3,5 ετών. Δεν τον έπαιρνα ποτέ μαζί μου από ανάγκη. Τον παίρναμε μαζί, γιατί θεωρούσαμε σωστό να δει με τι ασχολείται ο γονιός, που λείπει τόσες ώρες. Να δει τι κάνει ακριβώς».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα