24.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΒαπτίστηκε στα Σπάτα ο δούλος του Θεού Αθανάσιος-Μιχαήλ (Ψωμιάδης)

Βαπτίστηκε στα Σπάτα ο δούλος του Θεού Αθανάσιος-Μιχαήλ (Ψωμιάδης)

Στο βυζαντινό εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής στα Σπάτα χτες Κυριακή 25 Ιουλίου βάπτισαν το γιό τους ο Γιάννης Ψωμιάδης κι η Άννα Αγγελάκη. Ο νεοφώτιστος είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού και πήρε απ’ τους τρεις νονούς τους τα ονόματα των δύο παππούδων του. Αθανάσιος απ’ την πλευρά του πατέρα, Μιχαήλ απ’ την μεριά της μητέρας.

Ο παππούς Αθανάσιος παρών στην βάπτιση. Ο παππούς Μιχαήλ έστειλε την ευλογία του από ψηλά, στο εγγόνι που πρόλαβε να σφίξει στην αγκαλιά του για λίγο καιρό πριν ο Θεός τον καλέσει κοντά του.

Ο μικρούλης αποδείχτηκε πολύ κοινωνικός καθώς απόλαυσε χωρίς διαμαρτυρίες τις πολλές αγκαλιές των καλεσμένων. Μόνη του διαμαρτυρία όταν τον έγδυσαν για να βαπτιστεί στην κολυμπήθρα. Ακόμα και τότε μόλις ο ιερέας τον βούτηξε στο νερό σταμάτησε το κλάμα για ν’ απολαύσει το μπάνιο του και συνέχισε αργότερα μέχρι να τον φέρουν ντυμένο, σωστό μικρό πρίγκηπα που έκλεψε την παράσταση.

Καλός Χριστιανός μικρέ Αθανάσιε-Μιχαήλ

Να σε χαίρονται οι γονείς σου, παππούδες και γιαγιάδες κι όλοι οι συγγενείς. Να είναι πάντα άξιοι η νονά κι οι δύο νονοί σου.

Μεγάλος να γίνεις για να σε καμαρώνουν όλοι χρήσιμο κι υπεύθυνο ΑΝΘΡΩΠΟ!

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα