26.9 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜΕΛΙΣΣΙΑ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΑΡΟ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΑΡΟ

Την Παρασκευή 25 Μαΐου διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Μουσικό Αφιέρωμα στον Συνθέτη Γιώργο Κατσαρό με τη Μικτή Χορωδία «ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ» υπό τη Διεύθυνση της Μαέστρου Μαργαρίτας Κοκκινάκη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης χαιρέτησε την εκδήλωση προλογίζοντας τον Γιώργο Κατσαρό και την επιτυχημένη πορεία του τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στον χώρο της αυτοδιοίκησης αφού έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος Πολιτιστικών στον Δήμο Αθηναίων. Συνεχάρη επίσης τον Πρόεδρο του Οργανισμού κο Νίκο Τόλιο, τη Μαέστρο κα Μαργαρίτα Κοκκινάκη και τη Χορωδία για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης. Κλείνοντας απένειμε στον Συνθέτη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του με το έμβλημα του δήμου. Ο Συνθέτης εξήρε το έργο του Δημάρχου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Στιχουργός Γιάννης Τζουανόπουλος, ο Συνθέτης Κώστας Ξενάκης, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, το Μέλος του ΟΚΠΑ κος Νίκος Οικονομίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα