18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΚΕΡΜΙΚΗ ΠΑΝΙΔΑ ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ «ΑΡΑΦΗΝ»

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΚΕΡΜΙΚΗ ΠΑΝΙΔΑ ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ «ΑΡΑΦΗΝ»

Κτήμα όλων των κατοίκων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου έχουν γίνει τα παλαιοντολογικά απολιθώματα του Πικερμίου κι η προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης της Πικερμικής πανίδας αποτελεί θα μπορούσαμε να πούμε την απροσδόκητη Άνοιξη του Πικερμίου.

Επιβεβαίωση τούτου οι πολλές αναφορές στο θέμα με κάθε ευκαιρία, ξεκινώντας απ’ την επίσκεψη της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σίσσυς Παυλοπούλου στις 13 Οκτωβρίου 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ κι η πρόσφατη εσπερίδα της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος στις 26 Ιανουαρίου ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με τη Κινηματογραφική Λέσχη «ΑΡΑΦΗΝ» να έχει ετοιμάσει το πρώτο της ντοκιμαντέρ με θέμα τη Πικερμική πανίδα, που θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας, τη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 8 και τέταρτο το βράδυ.

Θεωρούμε ότι όλοι οι κάτοικοι πρέπει να είναι παρόντες, τόσο για να ενημερωθούν για το πλούτο του υπεδάφους του Πικερμίου, όσο και για να συγχαρούν και να ενθαρρύνουν με τη μαζική παρουσία τους τη προσπάθεια της Κινηματογραφικής Λέσχης της πόλης.

Τα λέμε τη Κυριακή.   

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα