19.1 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑντετοκούνμπο: «Είμαι σκουριασμένος και βαρύς, θα χρειαστώ χρόνο»

Αντετοκούνμπο: «Είμαι σκουριασμένος και βαρύς, θα χρειαστώ χρόνο»

«Έκανα επέμβαση το καλοκαίρι και δεν μπορούσα καν να κάνω προπόνηση», είπε ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ

Για την επέμβαση που έκανε το καλοκαίρι μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνοντας ότι νιώθει «σκουριασμένος και βαρύς» και εκτιμώντας ότι «θα χρειαστεί χρόνο».  Ο ίδιος μίλησε αφότου οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Θάντερ με 124-101 σε φιλικό για την preseason του NBA. Ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 18 πόντους και πήρε 10 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα.

«Δεν ξέρω πως δείχνω αλλά είμαι σκουριασμένος, είμαι βαρύς. Έκανα επέμβαση το καλοκαίρι και δεν μπορούσα καν να κάνω προπόνηση. Πριν τρεις βδομάδες μου επέτρεψαν να ξεκινήσω τρέξιμο. Θα χρειαστώ χρόνο, θα κάνω καλά και άσχημα παιχνίδια, θα κάνω λάθη, σιγά-σιγά όμως θα βρω ρυθμό, θα πάω εκεί που θέλω», είπε μετά τον αγώνα ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας και πρόσθεσε:

«Δεν κρίνω το παιχνίδι από τους πόντους που σκοράρω, αλλά από το πώς νιώθω το δημιουργικό παιχνίδι με τους συμπαίκτες μου και από το πώς κινούμαι στην άμυνα. Δεν είμαι εκεί που θέλω αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε ένα ακόμα φιλικό την Παρασκευή, μετά ξεκινάει η σεζόν, μέσα στη χρονιά θα έχω σε κάθε παιχνίδι την ευκαιρία να γίνομαι καλύτερος και θα γίνομαι καλύτερος, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσω την ομάδα μου να είναι πετυχημένη».

«Δεν ξέρω πώς δείχνω στα φιλικά, ξέρω ότι παίζω με το ένστικτο, αλλά εγώ δεν νιώθω ότι είμαι εκεί που θέλω», είπε σε άλλο σημείο ο Αντετοκούνμπο.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα