17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ.Λ.Ρ.: Εθιμοτυπική επίσκεψη της νέας Δημάρχου Ρ-Π Δήμητρας Τσεβά

Ο.Λ.Ρ.: Εθιμοτυπική επίσκεψη της νέας Δημάρχου Ρ-Π Δήμητρας Τσεβά

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. επισκέφτηκε η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ. Τσεβά Δήμητρα, την Τρίτη 18/10/2023, συνοδευόμενη από τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Παπαδοπούλου Αικατερίνη, Ξηντάρα Κωνσταντίνο, Μπουρνιά Βασίλειο, Ψωμά Νικόλαο, Ζαφειρόπουλο Χαράλαμπο.

Τη Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Χρυσοφώτης Σπυρίδων, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ματσόπουλος Θεοφάνης – Παναγιώτης, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού κκ Πέππας Ιωάννης και Βαλαβάνης Αλέξανδρος.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα, συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την πόλη και το λιμάνι, το νέο Master Plan, τις απαλλοτριώσεις και την αύξηση της κίνησης που προκαλείται τους θερινούς μήνες από την διακίνηση των επιβατών. Η συζήτηση έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, ενώ οι αιτιάσεις αμφοτέρων των πλευρών ήταν με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης αλλά και γενικότερα για μία ισόρροπη ανάπτυξη. Η συζήτηση διήρκησε πάνω από μία ώρα και διαπιστώθηκε η κοινή πρόθεση για συνεργασία και επίλυση τυχόν ζητημάτων, καθώς και το άριστο πλέον κλίμα μεταξύ των δύο κορυφαίων θεσμών της πόλης μας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος παρέθεσαν γεύμα στη νεοεκλεγείσα Δήμαρχο και στους Δημοτικούς Συμβούλους, συνεχίζοντας την συζήτηση σε πιο ανάλαφρο και φιλικό κλίμα.

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Ο.Λ.Ρ. Α.Ε. εύχονται καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική Αρχή.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα