22.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΦανταστική βραδιά μνήμης στον Άγιο Νικόλαο Ραφήνας – Ηχηρή απουσία του Δημάρχου

Φανταστική βραδιά μνήμης στον Άγιο Νικόλαο Ραφήνας – Ηχηρή απουσία του Δημάρχου

Η Ραφήνα γέμισε από νοσταλγικές Μικρασιάτικες νότες που ξεκίνησαν απ’ τον Άγιο Νικόλα και διασκορπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Το τελευταίο Σαββατόβραδο του Ιουλίου αποχαιρέτησαν στη Ραφήνα με μια φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο, όπου η Αρετή Κετιμέ με τους μουσικούς που την συνόδευαν ταξίδεψαν το πολυπληθές ακροατήριο στα πανηγύρια, στα «καφέ αμάν» και τις αυλές των σπιτιών των χαμένων πατρίδων.

Μια βραδιά μνήμης πλαισιωμένη από τις υπέροχες μουσικές της Μικρασίας, που πλημμύρησαν τη Ραφήνα απ’ άκρου σ’ άκρο, δίνοντας μια νότα χαράς στους κατοίκους που δεν παρακολούθησαν από κοντά την εκδήλωση. Την εκδήλωση «έντυσε» χορευτικά το τοπικό Λύκειον Ελληνίδων.

Ηχηρή η απουσία του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δεν παραβρέθηκε, έστω και λίγο, όπως κάνει σε διάφορες εκδηλώσεις, δημιουργώντας άσχημη εντύπωση και δυσαρέσκεια στους διοργανωτές.

Η υπέροχη μουσική βραδιά διοργανώθηκε απ’ τον ΟΛΡ, τον ΔΟΠΑΠ, το σύλλογο Τριγλιανών, το Λύκειον Ελληνίδων και την ετ. Χαψιάς Δ. – Παπαδοπούλου Χ. Ο.Ε., με τον Αίολο φιλικό στην όλη διοργάνωση, χωρίς δυνατό αέρα όπως συνηθίζεται στο σημείο, με μόνη τη θαλασσινή  αύρα να δημιουργεί επιπλέον ευχάριστη αίσθηση.

Θ’ αποτελούσε ανεπίτρεπτη παράλειψη αν δεν αναφέρουμε τους μουσικούς συντελεστές της επιτυχίας:

Τραγούδι: Αρετή Κετιμέ

Δημήτρης Στεφόπουλος: βιολί / Γιώργος Παπιώτης: ούτι – φωνή

Μανώλης Χριστοδούλου: κανονάκι / Περικλής Κατσώτης: κρουστά

Στρατής Σκουρκέας: κρουστά / Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο

Νίκος Καραπιπέρης: ηχοληψία

Παραγωγή: Τέχνης Πολιτεία

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα