13.9 C
Athens
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΛογοτεχνική γιορτή στον...κάμπο Μεσογείων

Λογοτεχνική γιορτή στον…κάμπο Μεσογείων

Γνωστοί άνθρωποι των γραμμάτων τίμησαν τη γιορτή της Παναγίας στην Παιανία,  στο παρεκκλήσιο της «Ευαγγελίστριας» του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τέχνης.

Το μεσημέρι ο ποιητής Ευάγγελος Ανδρέου πρόσφερε γιορταστικό γεύμα στο κάμπο των Μεσογείων με παραδοσιακές λιχουδιές και βαρελίσια «ρετσίνα», μέσα στη δροσερή ατμόσφαιρα των αναρριχόμενων αμπελιών με τους καχριμπαρένιους καρπούς της νέας σοδειάς.

Στο γεύμα παρουσιάσθηκε το νέο τεύχος των ιστορικών «Αιολικών Γραμμάτων» αλλά και ένα επίκαιρο φιλολογικό αφιέρωμα στην υμνογραφική ποίηση της Παναγιάς των Ελλήνων.

Χρόνια Πολλά και «του χρόνου» !

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.