16.5 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡύπανση ακτών Ραφήνας: Απελπιστικά μόνη η Γκικάκη – Άρον άρον επιστρέφει ο...

Ρύπανση ακτών Ραφήνας: Απελπιστικά μόνη η Γκικάκη – Άρον άρον επιστρέφει ο Χρυσοφώτης!

Φερτά υλικά απ’ τις πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια έχουν φτάσει στις παραλίες της Ραφήνας, με αποτέλεσμα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των λουόμενων κι όχι μόνο. Το πρόβλημα προκάλεσε αναστάτωση στην Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΟΛΡ Δέσποινα Γκικάκη η οποία κλήθηκε ν’ αντιμετωπίσει μόνη το θέμα, καθώς ο Πρόεδρος του οργανισμού Σπύρος Χρυσοφώτης βρίσκεται σε κανονική άδεια, την οποία πήρε αμέσως μετά την επιστροφή της κας Γκικάκη απ’ τις διακοπές της.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, η κα Γκικάκη προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα, καθώς ο οργανισμός δεν διαθέτει το απαιτούμενο προσωπικό για να καθαρίσει τις παραλίες, επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Θανάση Αυγερινό για να ζητήσει βοήθεια. Εκείνος της απάντησε ν’ απευθυνθεί στον οικείο δήμο όπερ και έκανε, για να πάρει αρνητική απάντηση απ’ τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, με δικαιολογία ότι δεν έχει προσωπικό διαθέσιμο προς τούτο.

Αποτέλεσμα τούτων η ενημέρωση κι η άρον άρον επιστροφή του Προέδρου του Οργανισμού κου Χρυσοφώτη, ο οποίος διέκοψε τις διακοπές του στο νησί καταγωγής του, για να μπορέσει να επιληφθεί του θέματος δια ζώσης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, ήδη κάποιοι εργάτες που θα πληρωθούν με ίδια έξοδα αναλαμβάνουν να ξεκινήσουν τον καθαρισμό, ενώ από αύριο αναλαμβάνει εταιρεία που μισθώθηκε απ’ τον ΟΛΡ ώστε οι παραλίες ν’ αποδοθούν και πάλι καθαρές στους χρήστες.

Το πρόβλημα της προαναφερόμενης ρύπανσης απλά επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις μεταξύ ΟΛΡ και δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου βρίσκονται στο ναδίρ, όπως κι η αδυναμία της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΟΛΡ να πάρει η ίδια τις ενδεδειγμένες αποφάσεις σε δύσκολες καταστάσεις όπως η συγκεκριμένη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα