17.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤζέρεμι Ρένερ: Νέα ανάρτηση από την εντατική - Του έκαναν μασάζ μετά...

Τζέρεμι Ρένερ: Νέα ανάρτηση από την εντατική – Του έκαναν μασάζ μετά το σοβαρό ατύχημα

Στο νέο του βίντεο που ανέβασε στο Twitter, η μητέρα του και η αδερφή του τον φροντίζουν, ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι

Ένα νέο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο δημοσίευσε ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, ο οποίος μπήκε στην εντατική μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στο ράντσο του στη Νεβάδα.

Ο Τζέρεμι Ρένερ νοσηλεύεται ακόμα στην εντατική, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Κάτω από την ανάρτησή του οι φανς του στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση. Στο νέο του βίντεο που ανέβασε στο Twitter, η μητέρα του και η αδερφή του τον φροντίζουν, ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Επίσης, του κάνουν μασάζ στο κεφάλι, ενώ εκείνος φαίνεται να είναι ευδιάθετος και να το απολαμβάνει. Ο ίδιος ακούγεται να λέει ότι νιώθει το κεφάλι του «χάλια» μετά το «πρώτο μπάνιο που έκανε» όντας τραυματίας, ενώ η αδερφή του τον πειράζει λέγοντάς του ότι είναι «τόσο σέξι».

«Μια όχι και τόσο καλή ημέρα στη ΜΕΘ κατέληξε σε μια καταπληκτική ημέρα σπα από την αδερφή μου και τη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ», έγραψε ο Ρένερ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα