21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑΠΟΨΗ ΜΕΡΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΑΠΟΨΗ ΜΕΡΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Όταν είσαι επί 20 και βάλε χρόνια δήμαρχος Καλυβίων και μετέπειτα Σαρωνικού, δεν μπορεί παρά να είσαι παρών σε μια εκδήλωση, ακόμα κι αν είναι κομματική και μάλιστα του αντίπαλου δέους απ’ ότι το δικό σου κόμμα. Που ξέρεις όμως; Ίσως να μη ξέρει κανείς με βεβαιότητα τι θα ψηφίσουν κάποιοι απ’ το ακροατήριο πίσω απ’ το παραβάν.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο παλαίμαχος αυτοδιοικητικός, σημερινός αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, που εικονίζεται στην πρώτη σειρά καθισμάτων αριστερά, έχοντας δίπλα του τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τη περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Βρύνα, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, τον Θανάση Αυγερινό και το Θανάση Μπούρα γραμματέα κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ.

Στη δεύτερη σειρά ακριβώς πίσω απ’ τη κ. Βρύνα, ο αντιδήμαρχος Κρωπίας Θοδωρής Γρίβας, έχοντας δίπλα του (δεξιά όπως βλέπουμε την εικόνα) το Θανάση Μαργέτη πρώην δημοτικό σύμβουλο Σπάτων-Αρτέμιδας και τον Λάμπρο Κασαγιάννη πρώην δήμαρχο Γλυκών Νερών.  

Στην εικόνα άποψη του κεντρικού τμήματος του αμφιθεάτρου του δημαρχιακού μεγάρου των Καλυβίων, στην επετειακή εκδήλωση της Ν. Δημοκρατίας για τα 40 χρόνια απ’ την ίδρυσή της.  

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα