18 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ) ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ) ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

Όταν συναντιούνται και μάλιστα σε κομματική εκδήλωση δυο δυναμικά στελέχη της Ν.Δ. αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο, στο οποίο είναι αδύνατον να αντισταθεί ο δημοσιογραφικός φακός.

Ο λόγος για το δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τη περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Βρύνα, που εικονίζονται χαρίζοντας ένα ζεστό χαμόγελο στο φακό μας, που φυσικά προορίζεται, μέσω ημών, για τους φαν τους.

Να θυμηθούμε ότι η Φωτεινή, όπως αναφέρεται στην προ καιρού ανάρτηση μας «Φωτεινή Βρύνα προς Ρένα Δούρου: Καλωσήρθατε στη σκληρή πραγματικότητα και το ρεαλισμό», προσγείωσε τη Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου όταν συνέπεσαν οι απόψεις τους στο περιφερειακό συμβούλιο.

Όσο για τον Κωνσταντέλλο, η φράση του προς τον πρόεδρο της ‘’Αττικό παράκτιο μέτωπο ΑΕ’’ με τον οποίο κοντραρίστηκε στο Παλαιό Φάληρο προ ολίγων ημερών, (βλέπε ανάρτηση: Βγήκαν μαχαίρια για το παραλιακό μέτωπο κόλπου Σαρωνικού), ‘’Εγώ είμαι αιρετός και θα είμαι δήμαρχος για πέντε χρόνια. Εσείς είστε διορισμένος και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είστε αύριο στη ίδια θέση’’ μένει παροιμιώδης. 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα