28.3 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

Στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, στηρίζοντας με την παρουσία του το έργο του Ιδρύματος που φέτος συμπληρώνει 65 χρόνια προσφοράς ως φορέας παροχής προστασίας και εκπαίδευσης παιδιών.

Η νέα πτέρυγα που κατασκευάστηκε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και της Ιεράς Μονής Παμμακαρίστου, θα υποστηρίζει τις υπηρεσίες διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας που παρέχονται σε παιδιά με αυτισμό και νοητική αναπηρία.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε, ο κ. Φιλίππου, αφού συγχάρηκε όλους όσους συμβάλλουν στη λειτουργία της Παμμακαρίστου – πρόεδρο, διοικητικό συμβούλιο και προσωπικό αλλά και τους χορηγούς – δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να ενισχύει τις προσπάθειες για την ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως συμβαίνει και με την υλοποίηση της Πράξης «ΚΔΗΦ του Ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», (MIS 5002641) του Άξονα Προτεραιότητας 09: «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων – Διασφάλιση Κοινωνικής Συνοχής», Ε.Π. «Αττική 2014 – 20120», η οποία αφορά στη διημέρευση και ημερήσια φροντίδα 75 ωφελούμενων παιδιών με νοητική αναπηρία για διάστημα τριών ετών. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα