18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ΝΠΔΔ, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν: ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Τρύφων Παπαγέωργας, ο γενικός γραμματέας Ιωάννης Τσιρικάς, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Σταύρος Σταθόπουλος, και από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Μαρμαράς και ο γενικός Ταμίας, Ελευθέριος Μπουρνουσούζης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής, ιδιαίτερα ζητήματα σχετικά με την αδειοδότηση εργαστηρίων φυσιοθεραπείας και την προάσπιση της δημόσιας υγείας απέναντι στην απειλή της αντιποίησης του επαγγέλματος του φυσιοθεραπευτή.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία πρότεινε μέτρα συνέργιας του Τμήματος Αττικής σχετικά με θέματα δια βίου μάθησης που αφορούν τη δημόσια υγεία και ειδικότερα την επιστήμη της φυσικοθεραπείας.  

Τέλος, κατέθεσαν ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρέμβασης για την πρόληψη των πτώσεων στο σπίτι και τους χώρους διαβίωσης ατόμων τρίτης ηλικίας.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα