18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου από το Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων του Δάσους στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στη Δεκέλεια Βαρυμπόμπης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την παραλαβή της πλακέτας για τη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής στην προστασία του δάσους της Πάρνηθας και τη στήριξη του έργου του Ομίλου Φίλων του Δάσους, ο κ. Φιλίππου ευχαρίστησε τους διοργανωτές για αυτή τους την κίνηση αλλά και τα μέλη του Ομίλου που εθελοντικά όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στην προσπάθεια προστασίας του δάσους από τις καταστροφικές πυρκαγιές και εξέφρασε την ευχή να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη για το περιβάλλον και την ίδια δύναμη να επιτελούν το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Τέλος, ευχήθηκε να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και του Ομίλου Φίλων του Δάσους, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων κρατικών υπηρεσιών αλλά και εθελοντικών ομάδων και την προσεχή αντιπυρική περίοδο για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση τυχόν συμβάντων και την προστασία των εναπομεινάντων  δασικών «πνευμόνων» της περιοχής. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα